Geachte heer, Wij van Selles auto's vinden het erg vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad omtrent de garantie afhandeling van uw auto. 3 maanden na het aflopen van de garantieperiode van uw auto hebben wij de Turbo als nog onder garantie vervangen. Tevens hebben wij toen de radiateur vervangen wat ons inziens geen garantie meer was. Wij pretenderen niet perfect te zijn en komen graag met u in contact om uw ervaring met u te bespreken. Team Selles auto's
Kamperzeedijk 87 89
8281PC Genemuiden