fijne deskundige bediening door vader en zoon goede prijs kwaliteit en snelle aflevering van onze nieuwe auto. dit voelt voor ons bijzonder goed gaan zeker daar terug voor de toekomst
Al 11 jaar klant en zeer tevreden.
Als je ze nodig hebt zijn ze er, met kwaliteit zowel voor occasion en voor onderhoud. Zal hier zeker de komende jaren blijven komen.
zeer goede klantvriendelijkheid .je wordt er goed tewoord gestaan. een goed bedrijf
Goede service,deskundigheid en vooral is de klant koning in welke omstandigheid dan ook.
Goede ervaringen.
heel vriendelijk goede service mijn vriend en ik en familieleden komen hier al jaren voor nieuwe auto, s onderhoud en apk keuringen, we worden altijd even vriendelijk en deskundig geholpen! top bedrijf!!
correcte service en afhandeling
Dit bedrijf staat voor zijn garantie ondanks dat ik ver woon zijn ze goed met de servise feweest daar ben ik goes over te spreken.
Autobedrijf Schloesser te Hoensbroek heb ik - gedurende vele jaren - leren kennen als een betrouwbare partner om mij mobiel te houden. Persoonlijke aandacht voor de klant, gekoppeld aan een hoge kwaliteit van de reparatie en een een hoge kwaliteit bij aankoopbeslissingen kenmerken dit bedrijf. Een garage die streeft naar een win-win-relatie tussen klant en bedrijf. Een aanrader!
Ben nu ca. 15 jaar klant, heb bij dit bedrijf 3 nieuwe auto`s gekocht en in onderhoud gehad, heb mijn laatst gekochte auto nog steeds bij hun in onderhoud. Ben zeer tevreden, zal ook mijn toekomstige auto`s bij hun kopen en laten onderhouden. Een klein bedrijf, vader met zoon en enkelen monteuren, maar een prima service voor een normale prijs.
Positieve ervaringen. Zowel van de aankoop als van het onderhoud. Zal zeker overwegen om hier weer een auto aan te schaffen
Is een prima organisatie. Staan altijd voor je klaar. zijn eerlijk en geven een prima advies.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn heel goed. De service is heel goed en ze hebben me altijd prima geholpen.
occasion auto gekocht, goede service gekregen
Altijd vriendelijk en ruim de tijd om je te woord te staan