geen klachten
Zeer vriendelijke mensen. Advies en deskundig. Niet opdringerig. Zou daar zeker nog eens langs gaan
Betrouwbaar, klant vriendelijk staan altijd voor je klaar.
Uitstekende klantvriendelijkheid en service.
Ze staan altijd direct voor je klaar, leveren uitstekend werk af, zijn zeer betrouwbaar en altijd vriendelijk, hebben ook deskundig en goed geluimd personeel.
Ik ben al zo\'n 15 jaar klant bij Auto Schloesser en word altijd goed geholpen. Deskundig, professioneel, servicegericht en met name heel persoonlijk. Ik ben erg tevreden!
Een bedrijf waar je van op aan kunt. Service met hoofdletters en klant is koning.
Goede ervaring. Mijn eerste auto gekocht. In onderhoud geweest en mijn 2e auto ook hier in onderhoud.
zeer vriendelijke omgang en goede service
Meerdere auti\'s gekocht ook in onderhoud super tevreden goed advies
Uitstekende service en mensen met kennis van zaken!
Vriendelijk en correct geholpen
Werkt netjes en snelle service
Fijn, betrouwbaar, behulpzaam bedrijf.
Weinig woorden eenvoudig PERFECT.
Goede service, snel geholpen.
Altijd goed en netjes geholpen.
klantvriendelijk en goede service