Reeds meerdere jaren klant;Zeer vriendelijk, servicegericht en deskundig personeel.
Wij hebben vorige week een Mini Cooper gekocht bij Auto Schloesser, Leo heeft ons netjes te woord gestaan, was heel eerlijk. geen opdringerige verkooppraatjes, heeft de auto netjes afgeleverd zoals beloofd.wij zijn er superblij mee, gewoon eerlijke zaak.
snel en goede service . Gratis leenauto.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Vakbekwaam en vooral eerlijk bedrijf.
Als klant ben ik altijd netjes en correct behandeld Uitleg van de klacht van de auto goed uitgelegd en gemaakt
Al meer dan 20 jaar goede ervaringen, zowel in aankoop auto als met reparatie!
Snelle en correcte afhandeling. Duidelijke uitleg
Super service Geef aan welke auto je zoekt en Leo en ziin team vinden een passende match Bedankt super blij met mijn nieuwe Seat Alhambra
Auto Schloesser is eerlijk open en transparant.
Goede service en betrouwbare garage met kennis van zaken.
Eerste auto gekocht, super ervaring, prima uitleg, goeie service, klantvriendelijk personeel, top!