Uitstekend bedrijf. Gebruikte auto aangeschaft en een prima service. Zowel met kijkersaantal weken voor de aankoop als het afleveren. Werd alle tijd genomen en ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
Kan alleen maar zeggen dat ik heel tevreden ben over de service .
Mijn mooie cabrio hier gekocht, recent nog onderhoud en wat reparaties gehad, altijd top service met vriendelijk personeel! Keep it up Leo!
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn ontzettend positief. Ik kom al jaren bij dit bedrijf voor al het onderhoud en de apk-keuringen aan mijn auto! Goeie service, deskundig personeel en erg klantvriendelijk!
Onze auto heeft nieuwe banden gekregen.
Voor de 2e keer een auto gekocht bij dit bedrijf. Zeer klantvriendelijk en deskundig, zowel eigenaars (vader & zoon) alsmede personeel. Ik blijf vaste klant en kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Goede service , vriendelijk personeel.
Staan altijd voor je klaar, ondanks de drukte
Een zoektocht naar een oudere Jaguar bracht mij op de site van Auto Schloesser. Stond een Jaguar XJ6 te koop en zag er mooi uit. Afspraak gemaakt om een keer op een avond te mogen komen kijken en dat was geen enkel probleem. Kwam van ver. Auto rustig kunnen bekijken en iemand meegenomen die er iets meer verstand van heeft. Op de brug gezet en zo een goed beeld gekregen van de auto. Na een paar dagen nadenken besloten de auto te kopen. Over kleine twee weken ophalen.
Deskundig, vertrouwd en eerlijk.
Kleine reparatie aan Fiat500 afspraak gemaakt; euvel verholpen; eerder dan gepland auto klaar. Betaald en rijden maar! Tevreden over service
Staan altijd klaar voor de mensen. Niks is hun te veel. Weer super goed geholpen. En super garage. Onze volgende auto wordt hier weer gekocht. Groetjes Laurens en Willemien Smit.
Sinds jaar en dag mijn vaste garage. Vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Maken van afspraak en uitvoeren van de werkzaamheden ging prima. In al die jaren eigenlijk nog nooit een negatieve ervaring gehad. Zeker een aanrader.
Altijd eerlijke en snelle service
wij zijn heel goed geholpen door leo
Zeer vriendelijke, correcte en zeer deskundige klantenservice.
Geen “we gaan jou eens even een auto verkopen” mentaliteit, maar een open en duidelijk gesprek. Afspraken worden gemaakt en nagekomen. Hele redelijke prijs, ook in vergelijking met garages in andere delen van Nederland.