Service is goed. Vind het alleen jammer dat de auto niet gepoets en gepolyst is terwijl daar wel een afspraak voor gemaak was.
Al tijden vaste klant bij Leo. Altijd tevreden.
snelle en deskundige service
Ik ben tevreden met dit bedrijf.
Enorm positief; vertrouwd gevoel; prima service; snelle afhandeling; zeer coulant
vriendelijk,behulpzaam eerlijk en vakbekwaam
Wij, en zeker mijn echtgenote, hebben al jaren de auto bij Auto Schloesser in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening, snelle en adequate service en de klantvriendelijkheid. Natuurlijk vinden wij het nooit leuk, dat er kosten gemaakt moeten worden...
Zeer betrokken en luisterend met aandacht naar de klant. Service schrijft men hier met een hoofdletter S.
Klasse bedrijf met heel goede service
mooi bedrijf; mijn C5 weer in goede conditie.