Prima autogarage.
Prima!
Correcte afspraken, vriendelijk, service- gericht.
vriendelijk ontvangst door personeel, service is goed, verder nog geen ervaring ( auto net in bezit ) .
Deskundig.vriendelijk en correct.
deze zijn zonder uitzondering positief. wij zijn al jaren klant en niet van plan dat te veranderen. we hebben al diverse mensen naar jullie gestuurd en nog nooit een negatieve opmerking teruggekregen. houden zo
Vriendelijke, betrokken en deskundige eigenaar. Persoonlijke aandacht. Bij meeste garages vindt je dit niet meer.
Positief
Een heel mooi bedrijf met echt vakkundige medewerkers. Altijd heel korrekt, zeer klantvriendelijk en servicegericht. Goede garanties en mooie autos voor zeer betaalbare prijzen. Kortom een aanrader.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn altijd super goed
Mijn ervaring met dit bedrijf is uitmuntend , ik ga voor elk onderhoud van de auto naar dit bedrijf . Ze zijn eerlijk en de mensen daar zijn niet opdringerig maar gewoon net als familie . Dit bedrijf vedient gewoon een dikke 10 .
Pech met de auto net over de grens in Duitsland. Geen probleem voor Auto Schloesser, je geeft de sleutel af en zij halen de auto gewoon op. Dag later is het probleem verholpen en staat de auto klaar bij de garage.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf zeer behulpzaam en goede service
die is helemaal goed
Goede service. Behulpzaam. Vriendelijk personeel Al meerdere keren 2de handsauto daar gekocht en telkens tevreden
Goede en snelle service
Perfect auto bedrijf. En goede service.