goede service, professioneel, vriendelijk geholpen
Apk keuring en reparatie aan auto
Goede en vriendelijke service
Zeer fijne service, duidelijke uitleg van de werkzaamheden,en dat voor een nette prijs.
Mijn Harley hier verkocht en gebruikte Road King gekocht. Prima service en zeer vriendelijke Leo, die mij een prima motor heeft aanbevolen. Niks is hem te veel , iemand met hart voor de zaak 👍🏻
Fiat 500 daar gekocht zeer goede service en garantie fam Schiffelers
Super. Maken goede afspraken en komen deze na. Aanrader!
Wederom weer goed geholpen en zeer dik te vreden!
Klantgericht, prima & snelle service, gedegen werk!
Ik word altijd goed geholpen, ze zijn alrijd vriendelijk, eerlijk en zeer behulpzaam :)
Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed vanwege de goede service alsmede de deskundigheid van het personeel. Mijn auto is bij hun in goede handen