Top bedrijf

Snel en fatsoenlijk geholpen

Uitstekende combinatie van kennis en klantvriendelijkheid.

Ook als de oplossing van de storing niet voor de hand ligt,komt er toch een oplossing.Je kunt zien dat oudere ervaring en jong elan voor een bedrijf een zeer goed uitgangspunt is. En neem eigen verantwoordelijkheid.Bravo

vriendelijk, correct en eerlijk advies

Auto schloesser,is een familie bedriijf waar de klant nog centraal staat, men heeft tijd voor de klant .

Ruim voldoende

Helder en duidelijk wat ze doen. Ze bellen ook op voordat ze iets aan reparaties toepassen dus je komt niet voor verrassingen te staan.

top

adequate hulp en zeer vriendelijke medewerkers

Prima geholpen!

Ik moest van de een op de andere dag nieuwe banden hebben. Ondanks ziekte van enkele medewerkers en een lage bezettingsgraad in de garage kon ik meteen komen en werd snel geholpen. Top!!

Ja kan alleen maar uitstekend schrijven want:

Altijd snel geholpen! Denken mee met nog een beetje meer extra’s! Kortom wij gaan graag naar deze garage en komen hier ook al jaren voor prima kwaliteit service en vriendelijke bediening en benadering door de eigenaar en zijn personeel! Bedankt Auto Schloesser 👍

Goede Service en goede aflevering van het gedane werk

Goede Service en goede aflevering van het gedane werk

Wederom weer een top service

Mijn ervaring was super, ik ben al een paar jaar vaste klant ondertussen

zeggen 5 sterren niet genoeg

snel geholpen en zeer vriendelijk

Zeer snelle en accurate afhandeling van de apk-keuring.

Vriendelijke medewerkers met verstand van de zaak!

Zoals altijd snel, vriendelijk, perfect

En dat op een zaterdag. Kom inmiddels al meer dan 8 jaar hier en Leo blijft me verbazen met z'n flexibiliteit en vriwndelihkheid

Het is een klantvriendelijk bedrijf.

Dit bedrijf is een schoon bedrijf met goed personeel die kennis van zaken. Ook hebben de leerling monteurs een woord voor je. Het is een auto garage waar je zonder olie en vet onder de schoenen te krijgen kunt en mag rond lopen. Het is een bedrijf waar je altijd kunt binnen lopen je wordt steeds vriendelijk ontvangen en de de koffie is steeds klaar. Ook staat in dit bedrijf je iedereen te woord geeft niet waarover het ook maar gaat.

Ondanks dat er 2 monteurs uitgevallen waren, werd ik toch meteen goed geholpen!!

Zie boven.

Snelle en vakkundige reparatie

Een betrouwbaar en vakkundig autobedrijf. Al jaren vaste klant

Zeer klantvriendelijk.

Leo denkt met je mee en zoekt naar de beste oplossing. Er wordt op een prettige manier met klanten omgegaan.

Zodra de monteur ook maar even tijd heeft wordt je al geholpen

goeie service zeer correct goed overleg samen goed aan te bevelen fam en bekende

Leuk en eerlijk bedrijf

Ik werd heel leuk geholpen. En ik ben super blij met mijn nieuwe auto

Zoals gewoonlijk weer super geholpen.

Heel erg prettig geholpen met de service zoals we gewend zijn van Leo. We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe auto.

Super vriendelijke mensen en leggen je alles goed uit

Een goede en betrouwbare garage echt een aanrader

Deskundig , Vriendelijk én niet onbelangrijk een redelijke prijs.

Goede service.

Zijn duidelijk in wat wel en niet kan. Gewoon klantvriendelijk.

Goed ontvangen, Prima uitleg, En testrit kunnen maken,

Zeer goed bedrijf, waar ik al 34 vaste klant zijn.

Snelle service, uitstekende kwaliteit reparaties.

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek