deskundig en betrouwbaar

meedenken en er is altijd een oplossing.

Geweldig en vriendelijk

Prettig

Goede service zonder veel poespas

Zeer goed voor een meer dan juiste prijs!!

Een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Fijne en persoonlijke omgang, een aanrader

geweldig

Voor nood gevallen staan ze altijd klaar.

Altijd goed

Service is altijd prima

perfect

Binnen 10 minuten waren wij eruit en heb ik een prima auto gekocht.

top service.

zeer tevreden.

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Ik ben al een aantal jaren klant van Auto Schloesser. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf. Naast de persoonlijke aandacht heb ik het vertrouwen dat mijn auto in goede handen is van professionals, met passie voor het vak.

Al jaren uitstekend!

Prima service, heldere afspraken, persoonlijke behandeling, pro-actief advies!

Correct, professioneel en vriendelijk.

Zie bovenstaande kwalificatie.

wordt altijd goed en vakkundig geholpen

Super service en snel

auto weer goed

door de reparatie rijdt de auto stukken beter

Top bedrijf!

We komen al jaren bij Auto Schloesser en elke keer weer naar volle tevredenheid. Goede service, duidelijke en eerlijke adviezen en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede service, betrouwbaar en heel klant vriendelijk

Al jaren kom ik Leo Schloesser en wordt altijd hee vriendelijk geholpen. Ze zijn betrouwbaar. Dat is fijn als je zelf geen verstand hebt van auto’s. Ook de service wat ze bieden is top!

Eerlijk, 100% betrouwbaar! Klant is koning!

Wij zijn meer als 25 jaar klant. Hier is de klant nog koning! Daar kan menig bedrijf nog wat van leren. Hiervoor bij een merk dealer weggelopen....... daar was alleen de klant, die nieuwe auto had gekocht nog koning!Hoef dan verder ook niets meer toe te voegen!

Auto Schloesser is perfect voor de auto en perfect voor de klant!

Een plek waar passie voor de auto, vakkennis en deskundigheid, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, service, dienstverlening en vriendelijkheid hand in hand gaan.

Goede en persoonlijke service

Zoals altijd een snelle en goede service waarbij ook tijd is voor persoonlijk contact. Een aanrader!!

Top sevice

Zeer vind elijk en behulpzaam en ze denken met mee

Ruitenwisserbladen vernieuwd

Zoals altijd een super service, bedankt hiervoor.

Aanbevelenswaard

Hoewel het slechts een kleine beurt (APK) betrof, was ik toch zeer tevreden met de snelle en accurate wijze zoals eea is geschied. en afgehandeld.

Altijd goede service

Bij deze garage neemt men zich nog de tijd om je goede service te bieden. Ik ben dik tevreden.

Goed autobedrijf, klantvriendelijkheid.

Leo Bedankt voor het zoeken van een mooie auto en de goede service.

Zoals altijd vriendelijk ontvangen, goede service en een nette prijs.

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek