Altijd goeie service

Altijd goede snelle service, bij probleempjes aan de auto.

Uitstekend geholpen

We waren naarstig op zoek naar een auto.....auto Schloesser heeft ons prima geholpen.!!

Steeds weer goed gevoel, uitstekende service.

gewoon top

zie boven

Wij zijn al meer dan 40 jaar klant dat zegt genoeg denk ik

Ik wordt altijd supergoed geholpen heel erg klantvriendelijk wanneer ik ook kom zal nooit meer naar een andere garage gaan toppie

Super!!Super behulpzaam!!

Ik vind het leuk,behulpzaam en goed bedrijf,dank voor de hulp nogmaals!!

Zeer positief.

Goede ondersteuning, eerlijke voorlichting en snelle afhandeling met een goede vertrouwensbasis!!!

Vriendelijke fijne verkoper, Geen praatjes, Gewoon to the point.

Ik ben al heel vaak bij deze zaak geweest maar heb er uiteindelijk nooit een auto gekocht. Gisteren de eerste keer. De ervaring die ik elke keer gehad heb ook toen ik niks gekocht had was telkens heel prettig.

Snelle reactie. Duidelijke info. Eerlijke prijs. Zo creëer je als bedrijf gun factor. Top

Zeer Kundig, goed advies en heel betaalbaar!

Een aanrader!

Super en snelle service

Vanochtend beetje in paniek gebeld en dezelfde dag naar auto koken kijken, meegenomen en weer terug !!! Automonteur nodig absoluut Auto Schloesser bellen !!!

Staat altijd klaar bij nood gevallen

Prima zoals gewoonlijk

Prima zoals gewoonlijk

Zoals altijd goed.

Zoals altijd correct en goed

Betrouwbaar en goed

Ik ben al jaren klant en zeer tevreden.

Goed behandeld, prima techniek. prima service.

Sinds 6 jaar woonachtig in Hoensbroek. Van klanten advies gekregen om naar Leo te gaan. Woonachtig op 600 m van deze zaak.

Zeer klantvriendelijk, deskundig en vertrouwd.

Al jaren zeer tevreden over de service van Auto Schloesser. Ik kan in al die jaren geen enkel minpunt verzinnen!

weer een prima service gekregen.....

eerlijke professionele mensen...

Fantastisch, goed en snel geholpen

Gebeld, kon de volgende dag al terecht. Een ander probleem werd opgemerkt en meteen ook gemaakt.

Betrouwbaar en zeer service gericht

Via mijn zoon ben ik bij Leo terecht gekomen en kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met de diensten van Leo, zijn vader Peter en het hele team van Schloeseser. Inmiddels zijn ook de auto’s van mijn dochter en vrouw bij Leo in service en ook die van een aantal vrienden en kennissen. Zowel bij de verkoop en inruil van auto’s alsook bij het normale onderhoud blijft Schloesser betrouwbaar en service gericht. Ik ga niet meer naar mijn Audi dealer die niet alleen erg duur is maar ook meerdere keren klant onvriendelijk was. Bij Leo is de klant echt koning.

Super..!

Zeer fijne en kundige garage. Geen poespas, gewoon eerlijk..! Zeer vriendelijk en kundig personeel.

vriendelijke en goede service

snel en goed geholpen

Snelle service

Compliment voor de snelle service

Super klantvriendelijk en kundig

Industriestraat 9