lampjes

het was ons niet gelukt maar de garage wel weer!! lampjes vervangen.

Super tevreden zoals altijd

Vriendelijkheid, uitstekend werk. Klein puntje: ook echt bellen als het werk gedaan is, zoals beloofd

Super motor ervaring

Voor het eerst na 23 jaar weer eens op de motor met een paar vrienden, op advies van Moto Leo gekozen voor een KTM 1050 adventure, en wat een fiets is dat! Echt een geweldige rijmachine met veel koppelnen een zeer comfortabele rijpositie. In 2 dagen dik 9nuur op de fiets gezeten en vooral genoten! Leo je had gelijk, waren 2 topdagen! Prijs kwaliteit dik in orde.

Prima en snelle service

Gewoon goede service

Goede ervaring , normale tarieven.

Klantvriendelijk en goede service.

We komen al een aantal jaren bij auto Schloesser. Iedereen die daar werkt is vriendelijk, je wordt er goed geholpen en de service is prima!

Ik ben heel goed geholpen!

Ik heb een lekkere kop koffie mogen nuttigen! Ik ben alleen vergeten het boekje in te laten vullen! En hij liep nog na de keuring, dan is alles goed!

Prima bedrijf met rust en kennis!

Wederom goed geholpen door Leo en zijn team!

vriendelijk, professionele werk afgeleverd

Goede vakbekwame mensen met optimale service!

Ik breng al heel sinds 20 jaar mijn auto naar Schloesser en gedurende die tijd ben ik altijd vakbekwaam geholpen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen betreffende beurt, APK, bandenservice. Ook bij de koop van een occasion helpt Leo je graag! Met andere woorden een top bedrijf met zeer vakbekwame monteurs en een eigenaar die met veel passie zijn zaak runt! ;-)

alles volledig correct

zie hierboven

Top service

Top service en vakmanschap. Moto Leo kan ik iedereen aanraden. Chapeau

Top!!

Top service en super vriendelijke mensen!

Prima! Werkzaamheden verricht volgens afspraak + tijdens de service zelfs nog gebeld ter bevestiging. Al jaren tevreden klant met meerdere voertuigen.

Dik tevreden

Ben hier geweest voor reparatie van de auto. Super verlopen allemaal. Ook het geschikte bedrijf als je een nieuwe auto of motor wilt score. Voor ieder wat wils.

Gewoon goed.

Persoonlijke service.

Afspraak = afspraak. Mooi op tijd werd de auto naar binnen gereden voor de APK.

Remblokjes achter waren schijnbaar aan vervanging toe. Fijn dat t gelijk aansluitend vervangen kon worden. Ik heb de oude remblokjes wel zelf niet meer gezien maar vertrouw dat dit oké was.

Vriendelijke en goede service

Mijn auto die al 9 jaar in de garage stond weer in tiptop conditie afgeleverd, bedankt !

vertrouwde kwaliteit

Vertrouwde vriendelijke service en degelijkheid.

super goede ervaring

hele goede service en heel vriendelijk personeel

Tevreden en zeer correct behandeld

Ontvangst vriendelijk en goede uitvoering van de werkzaamheden. Toegevoegd is schoonmaken van het interieur op mijn verzoek, was bij mijn vorige garage (Smeets) alsmede wassen, standaard bij elk onderhoud. Wel prettig

Zoals altijd super

Geeft altijd een vertrouwd gevoel. Wordt meegedacht.

Goede service, vakmanschap en klantvriendelijk.

zie boven

Top service

Prima service,en een heel vriendelijk team.

Super service

Al jaren klant met onze 2 auto’s! Eerlijk advies en goed onderhoud!!!

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek