Goed advies

Tijd genomen om een testrit te maken. En denken met de klant mee.

Prima service..!

Prima service..!

Top bedrijf

Vriendelijk en behulpzaam

Fantastisch.

Staan altijd voor je klaar. Uitstekend werk

Heel goed

Goede service heele vriendelijke en eerlijke verkoopster. Ben. Blij met mijn nieuwe autotoeter.

Zijn altijd probleem oplossend en behulpzaam!!

Top bedrijf

Geweldig service

Mooie goede motors. Top service en vriendelijke mensen. Niets is te veel. En een woord is een woord. Geweldige ervaring.

Ben sinds 25 jaar een tevreden klant.

Heb de afgelopen 25 jaar 3 nieuwe en 1 gebruikte auto gekocht en onderhoud laten doen. Een bekwaam team en vriendelijke hartelijke mensen, waar je je meteen thuis voelt en weet dat je niet opgelicht word.

goed zoals normaal

goed zoals normaal

Goede service en kwaliteit

Zeer goede service en kwaliteit

Plezierig te woord gestaan/geholpen

Er werd op een fijne manier naar je probleem geluisterd. Je kreeg het gevoel dat je serieus werd genomen. Als er iets is, durf je er heen te gaan zonder lood in de schoenen.

Top service

Vakmanschap en eerlijk!

Vandaag slechte ervaring.

Vandaag had ik, Ruud de Zeeuw, om 13.00 uur een afspraak bij jullie maar werd pas na 14.00 geholpen. Hier was ik niet blij mee. Natuurlijk kan het wel eens uitlopen maar dit vond ik wel erg lang. Dit zijn we niet gewend van jullie. Mvg Ruud de Zeeuw.

vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk

Als er een probleem voordoet met de auto Schloesser bellen ,zij vinden de fout op de oplossing .

Altijd behulpzaam, prijs is prima, kortom topbedrijf

goede service en volgens afspraak

Zoals altijd accuraat en volgens afspraak

Goed overleg bij service beurt bij vervanging van onderdelen

Ok

Zoals gewoonlijk was de service weer perfect

Uitstekende service, klantvriendelijk, denken met je mee qua oplossingen

goede ervaring

auto altijd prachtig verzorgd

Snelle, vriendelijke, deskundige service!!

Personeel is altijd vriendelijk en helpen je snel. Ik kom hier al jaren met mijn auto en ben echt tevreden. Ik zal auto Schloesser zeker aanraden bij mijn familie/vrienden! Dank jullie wel voor steeds die goede en fijne service!

De klant is echt de “koning” bij autobedrijf Schloesser

Omdat ik een auto op de site had gezien ben ik langsgegaan bij autobedrijf Schloesser. Hier ben ik super goed geholpen, en heb ik met alle vertrouwen een auto gekocht waar ik erg blij mee ben.

Een heel vriendelijk en goed bedrijf met toppers

Fijn service en hele mooie mensen met een eerlijke mening

Zoals altijd, top!

Elke keer weer opnieuw een top ervaring bij Auto Schloesser. Of het nou voor de aankoop van een auto is, of onderhoud/reparatie. We worden altijd perfect geholpen en even vriendelijk te woord gestaan. De service is ook top, er is altijd hulp bij problemen.

Prima bedrijf goede kennis en service

Goede behandeling en rustige sfeer. Aan te bevelen

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek