Afspraken worden altijd nageleefd.

Goede service en afspraak altijd op tijd.

Zeer goed, betrouwbaar en betaalbaar!

Altijd maakt men tijd voor je. Vooraf duidelijk een advies en indictie van de kosten. Geen verrassingen achteraf

Klantvriendelijk en vakkundig!

Auto weer laten keuren en een beurt laten doen. Helaas dit keer wat extra slijtage en reparaties, maar daar werd ik keurig vooraf over geïnformeerd. Leenauto stond klaar. Prima service.

Super service!

Altijd behulpzaam en een fijne service!

Top bedrijf

We komen al jaren bij auto Leo en zijn altijd heel tevreden. Dit bedrijf raden wij iedereen aan.

Hét bedrijf voor je nieuwe occassion

En met nieuwe bedoel ik dat ook want het kopen van een tweedehandsauto voelt maar al te vaak ook zo. Bij dit bedrijf niet, ze zijn trots op hun product en doen er alles aan om jou ook trots te laten zijn op je aanwinst. Superschoon, goed nagekeken en alle aandacht die jij vraagt vriendelijk en met geduld én plezier.

Altijd leuk bij Leo.....fijn bedrijf.

wat een service, en dat door een visitekaartje in de nieuwe auto

had me een auto gekocht van een andere garage, met opruimen het visitekaartje gevonden van auto Leo, gebeld omdat ik graag wat info wilde over de onderhoudshistorie van mijn Skoda, heb gelijk een pdf gekregen met de volledige onderhoudshistorie van Leo. ook qua prijs en hun abbo ( check website )mogelijkheden maakt het voor mijn iig het nadenken waard om er mijn auto in onderhoud te geven. aanrader dus en dat na een telefoontje met Leo

Eerlijk, klantvriendelijk, zeer deskundig

Voelt goed

Gewoon heel goed

Goede service. Haast altijd binnen 1 dag geholpen worden. Vriendelijk en ervaren personeel.

Goed en snel geholpen.

Eerlijk advies en goede service.

Top service en super klantvriendelijk!

Langs de weg met een lekke band en 1 telefoontje naar Auto Schloesser en het was geregeld, auto werd opgehaald en de volgende dag weer aan het rijden!

Zoals gewoonlijk goed

Altijd goed en op tijd geholpen

Uitstekend!!!

Heel vriendelijk personeel. Geven duidelijke en eerlijke informatie en advies. Tevens ideaal dat ze al vanaf 07:30 geopend zijn, vooral voor mensen die fulltime werken.

Grote beurt met APK

Goed werk geleverd, vriendelijke afhandeling en zonder probleem een leenauto.

Super klandizie

Probleemoplossend.

Vakbekwame garage

Altijd goed geholpen, zeer vriendelijk en kundig

Altijd een goede en vertrouwde service

Goed, snel en vertrouwd

Uitstekende vakmensen, hebben altijd een luisterend oor voor de klant, geen haastwerk, oog voor detail en bijzonderheid van de auto . Vooraf prijsbepaling is steeds in de juiste verhouding met de reparatie of onderhoud.

Goed en snel geholpen

Geweldige garage met vriendelijke en kundige medewerkers.

top

dit keer ipv wachten gebruik gemaakt van de leenfiets en een leuke middag bij oud-collega doorgebracht.

Goed,positief en correct

Goed,correct vakkundig

Ben blij met hun als monteurs zijn goed vakkundig en correct,en dat geeft een vertrouwd gevoel.

Aangenaam contact, goede deal

Mooie occasion gevonden bij Autoleo. Aangenaam contact, goede deal gekregen. Heb nu wat grotere afstand gereden en de auto bevalt prima! Van harte aanbevolen!

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek