Prettige ervaring zoals altijd

Dit bedrijf verleent zeer goede service, grote klant of kleine klant maakt niet uit. Je wordt altijd correct geholpen.

Super tevreden

Ik ben een tevreden klant. Aardige mensen eerlijk. Nooit problemen gehad met de auto’s die ik er gekocht heb. Ik koop er graag zonder enige twijfel

Top service!!

Zoals altijd goede service.

goede hulp

Leon de schuld geven

Top garage en top vaklui

Heb hier meer dan 20 jaar geleden mijn eerste auto gekocht en ondanks onze verhuizing blijven we hier terugkomen. Zodra je een goede garage hebt wissel je nooit meer. Er ontstaat een vertrouwensband en die is voor het leven. Goede vaklui, bedreven en vakkundig en denken met je mee.

Komen afspraken na en heel erg vriendelijk

Zeer tevreden.

Zeer tevreden met de serviceva

Prima en snel geholpen.

Prima en snel

Goede service en kwaliteitswerk.

Afspraken worden nagekomen, het werk wordt prima uitgevoerd, goede communicatie over de uitvoering. En de koffie is zo klaar.

Toppers

Goeie team en lekkere koffie

Al jaren klant bij dit bedrijf. Mijn laatste bedrijf bus bij deze garage gekocht. Altijd naar volle tevredenheid geholpen. Het is in een woord een Topteam. Gildebouw Wiel Quaedvlieg.

Uitstekende en snelle service!

Onze motoren zijn bij Leo in onderhoud. Geen lange wachttijden, gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. Vakkundig personeel met verstand van zaken in dienst. Altijd bereid om te helpen. Groot assortiment motoren voor een goeie prijs.

Gewoon een topper

Een bedrijf dat altijd voor je klaar staat

N.v.t.

Snel en goed

Voorband gemonteerd

Prima uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Netjes, correct, vriendelijk. Heb vertrouwen in deze zaak.

Geweldige service en klantgericht TOP!!!

Al jaren klant nog steeds super tevreden

Van a tot z uitstekend

Werd zeer vriendelijk ontvangen. Motor netjes een beurt gegeven onder t genot van een lekker kopje koffie. Bedankt mannen, Tot de volgende keer. Grz elles en tanja starmans

Peugeot en Renault al jaren in goede handen!

Eerlijk advies, meedenken met de klant, altijd vriendelijk en faire prijzen! Houden zo, onze Renault en Peugeot zien het jaar weer met vertrouwen tegemoet!

Zeer vriendelijke servicegerichte vakmensen

Altijd hulp biedend en kijken naar beste oplossingen.

Vriendelijk en snelle service

Word altijd vriendelijk geholpen en snelle service ,voor een goede prijs

Tja vacantie, APK Keuring vergeten maar Auto Leo loste het probleem direct op, waarvoor mijn hartelijke dank!

Super service!

Fijn personeel met een goede service!

Zeer goeie service , erg klantgericht

Altijd zeer prettige ervaring bij auto schloesser , je word er goed en netjes geholpen , echt een aanrader om zeker eens een keer te gaan kijken , ik ben een tevreden klant iig.

Perfecte service !

Perfecte service