altijd goede service

Goede service en super vriendelijk personeel.

Eerlijk en oprecht

Mijn ervaring is goed en ze zijn eerlijk en oprecht

Vriendelijk en leveren kwaliteit.

Zeer klantvriendelijke en vakbekwame garage

Al 25 jaar een tevreden klant bij Leo De service is altijd uitstekend, eerlijk en persoonlijk Deze garage kan ik met een gerust hart iedereen aanbevelen Hartelijk dank Leo, Peter en Roel

Top service en altijd eerlijk!

Al jaren klant en nog steeds bijzonder tevreden.

Correct.

Super goed bedrijf !

Super service!

Afgelopen weekend hebben wij onze auto gekocht bij Leo. Vanaf moment 1 werden wij super goed ontvangen. Geen vraag was te veel en Leo dacht graag met ons mee. Wij zijn super tevreden met de service en zeker met onze nieuwe auto!

Klantvriendelijke zaak

Mijn eerste ervaring met auto Schloesser is zeer positief. Ik werd zeer klantvriendelijk ontvangen en bij alle vragen duidelijk te woord gestaan.

Na 30 jaar nog steeds zeer tevreden!

Nog altijd zeer tevreden met de service. Al zo’n 30 jaar klant hier!

Weer prettige deal met Leo!

Andere auto gekocht..oude ingeruild! Weer perfecte service van Leo!

Top service

Top service ze schakelen snel

Goede en vriendelijke monteurs, Leo ook altijd vriendelijk. Werken snel en goed.

Professioneel kundige medewerker en bovendien vriendelijke bejegend dat is heel veel waard tegenwoor

Voor ons blijft deze garage aan de top staan! Bedankt Leo en Roel.

zoals altijd perfect

Ben al jarenlang klant bij Leo.. Als ik een probleem heb met de auto dan kan ik altijd meteen langskomen en dan lossen ze het ook meteen op..

Mooi bedrijf met aandacht voor zijn klanten.

Laatst een mooie auto gekocht en bij het bezichtigen van de auto voelde het al gelijk goed door de fijne niet opdringerige persoonlijke interesse. Ik kon op mijn gemak de auto bekijken en als ik zou willen proefrijden hoefde ik dat maar aan te geven, wat ik ook gedaan heb. Zeer tevreden en heb de auto bij Leo gekocht.

Behulpzaam, eerlijk en vooral mooie motoren

Heel erg tevreden

Heel eeg tevreden fijn en kundig

ben tevreden

auto apk met grote beurt gewoon goed en vriendelijk geholpen leo bedankt hiervoor

Sympathieke mensen en uitstekende service

Top garage, top personeel, top service

Altijd meer dan alleen een reparatie of een nieuwe auto kopen. Service, altijd vriendelijk en meedenken om samen steeds de beste keuze te maken. Voor mij geen andere garage dan garage Schloesser

No-nonsense, vriendelijk en klantgericht!

Zoals altijd netjes geholpen. Dit keer APK, volgende keer onderhoud.

Heel Klantvriendelijk

Fijn gevoel als je goed geholpen word, een leenauto krijgt en uiteindelijk samen tot een oplossing gekomen.

Al jaren een betrouwen partner in mobiliteit en meer!

Leo en zijn team zijn professionals die weten wat ze doen. Open, eerlijk, transparant en niet te beroerd om een stapje meer te zetten. Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden!

Top bedrijf

Ik heb een leuke auto gekocht bij deze zaak. Alles is goed afgehandeld en vriendelijk geholpen door Leo. Ik ben een tevreden klant. B.C Sittard

Gewoon Perfect.

Uiterst vriendelijk geholpen en de service is excellent.

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek