super service

uitstekende communicatie en afspraken, zeer goed bereikbaar en afspraak is afspraak

Snel en vriendelijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam Snel geholpen

Altijd naar volle tevredenheid

Al jaren klant bij deze garage, laatste bedrijf bus ook hier gekocht. Top bedrijf met een uitstekend team

Service- en klantgerichte garage

Vakkundige hulp zonder poespas, weer zeer goed en snel geholpen.

Geweldig bedrijf met altijd super service!

Hier is de klant ALTIJD Koning.

Vertrouwd, oplossingsgericht en klantvriendelijk als altijd!

Wederom APK en auto-onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd: we kunnen er weer een jaar tegen! Team Schloesser bedankt en houden zo!

Geen opmerken

Mooie auto gekocht voor een goede prijs.

Fijne en goede service… zeer klantgericht!

Goede service met vakmanschap. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Correcte afhandeling.

Afspraken worden nagekomen.

Altijd goede service

Kwalitatief een zeer goede autogarage. En eerlijke ondernemers.

Altijd vakkundig en betrouwbaar.

Ik kom er al meer dan 30 jaar, altijd correct en betrouwbaar en fijn personeel, zeer vakkundig.

Correct bedrijf

Altijd correcte bediening. Super bedrijf.

Goeie service en advies.

Ik raad deze garage aan.

Aanrader voor iedereen.

word altijd vriendelijk geholpen

ik ben tevreden

Goede service, kundig advies!

Goede service en klantvriendelijk!

goede service & vakmanschap

Kwaliteit, service, prijs in goede verhouding

Heel goed

Een perfect bedrijf.

Dit bedrijf is perfect in alle opzichten. Ook fijn om te zien hoe men in dit bedrijf omgaat met de leerlingen er straalt gewoon vriendelijkheid uit iedereen. Zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Lucas.

Classe

Gewoon ouderwets goed

Goede service zoals altijd

Al jaren klant, nog steeds tevreden.

Top service

Klantvriendelijk bedrijf

Bij het familiebedrijf Auto Schloesser ben je verzekerd van een uitstekende, persoonlijke service

Ik ben ontzettend goed geholpen bij Auto Schloesser in Hoensbroek. Je merkt aan alles dat dit een familiebedrijf is; de sfeer is heel fijn en de familie Schloesser is erg betrokken bij hun klanten. De service was uitstekend en vooral heel attent. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Ik kan deze garage aan iedereen aanraden!

Snel en vakkundig geholpen

Beter kan niet

Zoals altijd makkelijk een afspraak te maken, werk wordt snel verricht, en de kwaliteit is hoog. Beter kan niet!

Industriestraat 9

6433 JW Hoensbroek