Wij hebben op 14 januari een auto gekocht en zijn zeer tevreden over de ontvangst en afwikkeling van de aankoop. We moesten 2 uur rijden naar deze garage, maar ik vind het een zeer betrouwbare garage, zo komt het op mij over.
Al jaren mijn vaste garage. Heb zelf geen verstand van auto\'s, bij akkefietjes altijd meteen plezierig en deskundig voortgeholpen.
Vakkundig en klantvriendelijk open bedrijfscultuur, echt familiebedrijf.
alleen nog maar auto gekocht. de afspraken en het kontakt waren goed. nu kijken of dat in zo blijft als de eerste probleempjes ontstaan
uitstekend
Ik ben keurig te woord gestaan! Goed geholpen. Aardige mensen. De aflevering van mijn Daihatsu Sirion was perfect! Jan Grimberg
Ik kwam met mijn 20 jaar oude charade voor een zomercheck en toen bleek dat zowel de accu als de waterpomp moesten worden vervangen; tevens bleek dat een marter enkele bougiekabels had doorgebeten en derhalve ook vervangen diende te worden. In de uitlaat bleek ook een gat te zitten. Er was op dat moment maar 1 monteur (andere was op vakantie) en het was hartstikke druk. Toch voor elkaar gekregen dat de auto op tijd klaar was zodat ik zonder zorgen op vakantie kon. Ruim 3300 km ermee gereden en geen problemen gehad.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over de auto en na wat problemen toen we de auto net hadden erg service gericht. Echter hadden we geen garantie, maar toch zijn alle onvolkomenheden opgelost, zonder dat het ons geld kostte.
Zijn vriendelijk, kwamen betrouwbaar over. 3 weken geleden gekochte auto opgehaald. Nog geen problemen met auto gehad dus nog geen contact weer gehad.
Erg klantvriendelijk, wij hebben goede ervaring!
Goede en correct hulp en duidelijk antwoord op alle vragen en klant vriendelijke
Goede en vertrouwde omgeving. Vriendelijk en betrouwbaar.