Super service!

Ik vind Nico een heel prettig persoon. Betrouwbaar, en komt na wat hij zegt.

Gewoon goede garage, no nonsens

Idem

Prima garage, .

Vriendelijk personeel, zeer goede ervaring, met dit bedrijf, al 15 jaar klant, en geen negatieve dingen ontdekt.

vriendelijke medewerkers, snel geholpen

Het was een service beurt, hierdoor geen problemen verwacht, snel geholpen , zeer goede koffie.

Vriendelijk, klant en servicegericht

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Men denkt mee. Geen probleem om een leenauto mee te krijgen. Heel klant en servicegericht. Daar kunnen andere bedrijven nog wat van leren.

Luisterend oor en kwaliteit

Ben zeer tevreden

Ben erg tevreden over de laatste APK keuring. Ik werd keurig gebeld over een te vervangen achterband en een nieuwe accu. Toen ik mijn I10 ophaalde bleek hij ook nog eens gewassen te zijn! Kortom, een (I) 10!

Top service

Snel ter plaatse met autopech

goed hoor

goed hoor

fijne en vriendelijke mensen

Je word altijd vriendelijk en netjes ontvangen, nemen in alle rust de tijd voor je , als je kan wachten op je reparatie schenken ze altijd koffie voor je in, kortom gewoon vriendelijke, nette mensen

Contact verloopt correct volgens afspraak

Zie hierboven

Snel en goed.

Vlotte service en goede koffie.

Geweldige service en vriendelijkheid

gemoedelijk, toch de zakelijke kant niet uit het oog verloren

Op een vriendelijke wijze ontvangen, met zeer goede koffie. Luisterde naar ons, opperde andere mogelijkheden, zonder te iets door te willen drukken. Nam alle tijd, gaf een goed beeld van dit Autobedrijf, was voor ons de eerste kennismaking met Autobedrijf Schippers,

Vertrouwd en eerlijk

Waar de klant met respect behandeld wordt

Altijd vakwerk en gastvrij.

Kom al jaren hier De nodige auto reparaties gaan altijd in goed overleg. Fijne betrouwbare mensen die goed vakwerk leveren.

Prima zo

Een heel snelle afhandeling van mijn reactie op een controle lampje, zonder afspraak. Prima gedaan zo en en tevreden klant.

Heel goede en vriendelijke behandeling

Uitstekende service

Heel goed geholpen, aardige medewerkers. TOP!!!

Snelle service

Ik had een kapotte koplamp, tijdens het drinken van een kop cappuccino werd de koplamp vervangen. Supersnel!

Deskundig advies en goede service

Vakkundige mensen

Zeer vriendelijk

Goede auto gevonden met deskundige hulp en uitleg

Super garage

Geen garage met stropdassen verkopers ....vriendelijk zijn ze,

De service is zeer goed.

Aan de balie word je klantvriendelijk behandeld.

Altijd vertrouwen.

Goede service.