Eerlijk en geen gezeur

Was prettige verkoper die niet van plan was alleen te scoren, maar gewoon lekker nuchter en eerlijk! het verkoopspel speelde

Heel fijn en correct familiebedrijf

Perfecte behandeling van zowel mij als mijn auto

zeer goed

ben zeer goed geholpen met alles

Goede kwaliteit prijsverhouding door vakkundig en vriendelijk personeel

Goede ervaring met service, onderhoud en advies

Betrouwbaar

Altijd een correcte behandeling, erg tevreden.

Mijn voorbanden werden direct vervangen na constatering van een erg slechte voorband.

Bij de vraag of men even naar mijn voorbanden wilde kijken, kreeg ik te horen dat de rechter voorband kapot was. Deze en de linker voorband werden direct vervangen. Ik kon er op wachten en kon de krant lezen met een kopje koffie erbij. Super! De auto rijdt nu echt veel beter!! Had ik dus eerder mee naar de garage gemoeten!

Ongelooflijk

Door de corona crisis staat mijn auto permanent in de garage. Het is dus onmogelijk om een goed oordeel te kunnen geven over de kwaliteit na redelijk gebruik. Als de crisis voorbij is en we weer wat kunnen auto rijden en dat daardoor blijkt dat de auto perfect doet wat van hem wordt gevraagd, ook na langere tijden dan mogen jullie nog eens deze vraag gaan stellen. Wel is het plaatsen van de bougies lekker snel verlopen en kon ik er met mijn eigen neus lekker dicht bij blijven. Nieuwsgierigheid blijft belangrijk. Ik wens jullie veel succes met jullie bedrijf in deze barre tijden waarbij je 2 meter afstand moet houden. De corona virus blijkt een levensduur van 3 dagen te hebben op metaal en kunststoffen.

Ik zou geen andere garage willen aansturen dan Schippers heeft nog de tijd voor de klanten Bespreekt de eventuele reparaties En vaak kun je op de repetities wachten mits het niet te druk is Goede service Klant vriendelijk Mooie zaak

Goede ervaringen

Zeer goede service. Goede feedback

Vriendelijke goed afspraak

Aardig opvang heel vriendelijk ik heb gevraagd voor een grote leen auto als dat kan en was ook Mooie gelijk waardig auto als mijn ik ben zeer tevreden met hun service en aanbevelen deel ook mijn auto was binnen no time hersteld ik ben heel positief

flexibel optijd adviseren mogelijk om de auto na werktijd te halen

Zeer klantvriendelijk

Werd goed geholpen

Top!

Top!

Perfect!

Flexibel fijn bedrijf

Mooi bedrijf erg vriendelijk ben zeer tevreden

Mooi bedrijf vriendelijk personeel ik ben goed tevreden

Top garage!

Auto grote beurt! Alles top gegaan! Nette prijs.”, afspraak ging makkelijk! Ze komen alles na! Ga zo door

Goed.

Wij hebben wel goede ervaringen met autobedrijf Schippers. Je wordt vlot geholpen en goed voorgelicht. Kleine dingetjes willen wel eens in de vergeethoek komen maar goed, verder tevreden.

Top garage

Goede garage goede verkopers fijne monteurs

uitstekend

prima service, vriendelijk personeel., snelle hulp.

Perfect uitgevoerd zoals afgesproken.

Ik had van een collega ruitenwissers gekregen omdat hij een andere auto had gekocht. Toen mijn auto voor de beurt en de APK moest heb ik gezegd dat ik ruitenwissers van een collega had gekregen en dat deze maar gemonteerd moesten worden als ze aan vervanging toe waren. Beurt en APK goed uitgevoerd en tevens de ruitenwissers gemonteerd, Prima.

Alles prima maar wens

Alles naar wens

Gedaan wat ik gevraagd heb en wat noodzakelijk was

Ik ervaar, nu de garantie van de auto weg is (5 jaar), er meer gedaan wordt vanuit de ervaring van de garage dan vanuit het standaard vervangen van onderdelen. B.v. ik heb geen discussie gehad over het vervangen van de bougies na 6000 km. En terecht.

Goed en snel geholpen 👍

Fantastische service.

Prima en fatsoenlijke mensen.

Snel en prettig geholpen!

Schippers is een vakkundig autobedrijf waar ik goed en snel geholpen ben door een leuk team!

Molendijk Noord 51 b

7461 JG Rijssen