Prima! goede service

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen heb geen klachten

goede service

correct geholpen met mijn schade

Als je er klant wordt dan blijf je er klant !

Een dealer en garagewerkplaats zoals je die altijd hebt gewenst, maar die je in het verleden soms vergeefs zocht: Eerlijk, betrouwbaar, stipt en zeer klantvriendelijk.

Zeer prettig

Helemaal niks mis mee, netjes en goed!

Marion is goed

Uitstekend geholpen.

vriendelijk personeel. Bij evr vervanging van onderdelen wordt met mpnteuer doorgenomen. Prijs/kwaliteit is prima!

Prettig contact

alhoewel ik kort voor verstrijken van de APK datum contact opnam is er toch ruimte gemaakt in de agenda om de auto gekeurd te krijgen. helemaal top

Betrouwbaar en kundig

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf waar de klant koning is En kundigheid hoog in het vaandel staat.

Prima garage om heen te gaan

Mijn auto onlangs gekocht bij hun. We werden gastvrij ontvangen en je kunt merken dat het een familiebedrijf is. Ze hadden alle tijd voor ons en het voelde gewoon goed.

Gewoon een top bedrijf

altijd vriendelijk en.oprecht kortom goed te spreken over alles. En vooral.afspraken zijn afspraken

Prima geregeld.

Alles goed geregeld. Geen klachten

Top geregeld

Was allemaal super geregeld

Mijn ervaring is positief, goede service, goede kwaliteit.

nvt

Prima garage met top service

Prima garage met top service

zeer snelle en goede behandeling

heb gebeld voor een klacht, kon direct terecht en ben direct geholpen.

keurig volgens afgesproken tijd gewerkt, weer keurig geholpen

Alles was prima geregeld.

Direct geholpen op de afgesproken tijd

Perfect, zowel afd verkoop, receptie als de werkplaats

Klantvriendelijk en goede service

Heel laagdrempelig bedrijf. Met veel kennis van zaken. Vriendelijk personeel. En nog oog en tijd voor de klant. Dus ronduit erg tevreden.

was goed en netjes.

Je wordt netjes ontvangen ,krijgt koffie enz. Ik vindt alleen jammer dat de update van de navigatie weer oud is , je mag nog gewoon 130 km rijden.

Gewoon goed

Geen op of aanmerkingen gewoon goed

Gastvrij.

Goed vakwerk!

Apk beurt + nieuwe V-snaar... Goed werk verricht en een betaalbare prijs.

Goede service, correcte afhandeling

Prettig bedrijf, goede service, vriendelijke mensen.

Tot nu toe wel goed.

Auto gekocht. Met garantie. Problemen met raam bediening. Hebben ze gemaakt. Leen auto mee. Helemaal goed.

Molendijk Noord 51 b

7461 JG Rijssen