Vriendelijk en vakkundig geholpen

Apk

goed en vriendelijke behandeling

zie boven

KLant vriendelijk.

Ik heb mijn auto gebracht voor `n onderhoudsbeurt waarop ik zou wachten. Er werd mij direct koffie aangeboden, en er lag `n krant zodat ik de wachttijd op mijn gemak kon doorbrengen.

Zoals altijd weer een uitstekende service.

Vriendelijk, vakkundig en weer vlot geholpen. Blij dat ik hopelijk weer een jaartje kan rijden met m'n autootje.

Overwegend uitstekende ervaring.

Voor de verkoper: hulpvaardig, vriendelijke houding, goede informatie, prettige persoonlijkheid en klantgericht! Voor de informatie/receptie: misschien hadden we pech, de balie leek het druk te hebben. Je moet zelf het initiatief nemen, terwijl dit wel het visitekaartje is. Verder een prettige ervaring met garage Schippers.

Goed geholpen.

Kleine storing aan ruitensproeier

Kon Snel komen om de storing te verhelpen.

Top geholpen.

Alle tijd voor de klant, meedenken en goede voorlichting.

Super ervaring al jaren met Auto Schippers. Aardig personeel, meedenkend en doen wat nodig is.

Top bedrijf

Je wordt er goed geholpen

Goed en vriendelijk

Ik ben er goed en snel geholpen zeker een aanrader

Goede en betrouwbare dealer

Ik ben goed en netjes geholpen. 1 minpuntje was toen ik speciaal daar na toe bent gegaan(1 uur rijden) om een proefrit te maken ging dat niet aangezien er een lampje ging branden. De auto kon niet rijden dus ik moest een andere keer weer terugkomen. Daarna is alles na de proefrit en aankooptest.( Dat wilde ik zelf)goed geregeld en kon ik de auto de volgende keer ophalen. Prima service. Prima auto. Ben er heel blij mee

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

zijn zeer tevreden over auto bedrijf schippers goede service en vriendelijke mensen

ik rij al jaren hyundai en altijd fijn geholpen

goed en degelijk, beleefd

Goede en beleefde behandeling. reparaties goed uitgevoerd

Altijd vriendelijke service

goede service,behulpzaam,vriendelijk

super bedrijf

nvt

Zeer behulpzaam

Vriendelijke ontvangst, behulpzaam, en serieus, direct actie op klachten.

Top bedrijf

Snel en vlot voortgeholpen

Klantvriendelijk, oprecht, vakkundig, vertrouwd, Correct

Van de eerste ontmoeting af (1997) kreeg ik een vertrouwd idee, en dat is niet beschaamd. Ik heb nu mijn derde auto en door de jaren heen nog altijd zeer tevreden zowel over benadering als behandeling. zowel bij de receptie als werkplaats. Ik geef nog steeds en 10. Dit zegt genoeg denk ik.

vriendelijke mensen.

ik ben er zeer correct behandeld keurig autobedrijf.

Komt afspraken goed na

Molendijk Noord 51 b