De klant is hier echt Koning(in) !

Brede en actuele keus in nieuw en gebruikt. Persoonlijke en vakkundige aandacht en begeleiding. Scherpe prijzen, snelle en deskundige service. Hier wordt nog echt meegedacht.

vriendelijke benadering

Vriedelijk en behulpzaam personeel

Goed positieve ervaring.

Altijd oog voor klant en kwaliteit

Bij Schippers (in mijn geval in Zuna met mijn camper) kun je altijd terecht, ook als er een keer haast is! Vriendelijke, begrijpende, meedenkende en gemoedelijke klantbehandeling en altijd keurig op tijd! Zo gaat het al jaren, dank daarvoor!

Fijn bedrijf word direct geholpen !

Is van mijn neef geweest en nu overgenomen met zijn personeel erbij vind ik fijn die kent mij en mijn auto.

Goed werk geleverd

Klantgericht

Behulpzaam, klantvriendelijk, snel en goed

gewoon top

alles volgens afspraak

Top bedrijf

Kundig en zeer correct. Zij geven je een vertrouwd gevoel.

Geweldige persoonlijke dienstverlening

Denk altijd met je mee. Zeer persoonlijke benadering

Uitstekende service

Mijn bestelauto al 18 jaar bij Schippers in onderhoud

Zeer vriendelijke mensen!

Kreeg uitgebreid tekst en uitleg, heel rustig, prima.

Prima garage goed personeel

Prima garage en goed personeel

zeer tevreden

prettig contact, goede service

Betrouwbaar en goede service

Samen met mijn man al jaren naar volle tevredenheid klant.

Prettige mensen en een autobedrijf waar je goed geholpen wordt.

Goed onderhoud voor Fiat Ducato camper

Goede meedenkende partij voor onderhoud aan onze camper

Snel en correct afhandelen van problemen.

Als er iets is word het snel gerepareerd evt een leenauto beschikbaar. Je word goed ontvangen en kunt evt wachten onder het genot van een kop koffie.

Duidelijk weten waar je aan toe bent

Goede gesprekken met de verkoop gehad. Afhandeling keurig zoals afgesproken

Heel goede sevice en snel geholpen

Afspraak gemaakt voor het vervangen van een compleet achterlicht,korte lijn met het magazijn en vriendelijk personeel en goede service

Tevreden over de gekochte auto, maar organisatie rond aflevering was rommelig.

De tijd tot aflevering van de auto was naar mijn gevoel erg ruim. Maar omdat ook een trekhaak gemonteerd moest worden vond ik het acceptabel. Vervolgens bleek de afspraak in de werkplaats 5 dagen later te staan, waardoor we extra heen en weer moesten rijden naar Rijssen. Ook was voor de werkzaamheden 2 dagen nodig ipv 1 en moesten we aan het eind van de middag nog wachten tot de auto opgehaald was. Bij thuiskomst ontdekten we dat er geen witte nummerplaat in de auto lag. Die moest nog worden nagestuurd, wat bijna 2 weken tijd kostte. Al met al een trage afhandeling en matige service.

Aflevering.

Aflevering kan beter! Te weinig tijd voor uitleg, wel beloofd. Poetsbeurt slecht!

Niets op aan te merken

Perfect afgehandelde onderhoudsbeurt.

Vriendelijk en snelle hulp.

Vriendelijk en goede communicatie Snel geholpen

Molendijk Noord 51 b

7461 JG Rijssen