Goede bedoelingen, matige communicatie

Ik heb eind vorig jaar een import auto gekocht waar meer schade op bleek te zitten dan in eerste instantie werd verteld. Ik geloof oprecht dat ook voor Schippers niet duidelijk was wat er nu exact mee aan de hand was. De afspraken rondom garantie, afhandeling schade en kosten ging echter vrij moeizaam; vragen werden niet concreet beantwoord of bevestigd. Vooralsnog heeft het (tot nu toe) goed uitgepakt. Inmiddels 20k gereden en geen nare verassingen tegengekomen. Het is een professioneel bedrijf en de eigenaar is erg vriendelijk, ik ga dan ook uit van de beste bedoelingen. Verbeterpunt blijft communicatie en afspraken.

Goede en fijne verkoper. Goede behandeling. Alles klopte.

Prima service,geweldig team dat mee denkt met de klant

Prima service. Naar mijn mening: geweldig team. Bravo!

Prima service en kwaliteit Fijne mensen

Keurig en correct geholpen.

Wij hebben in een maand tijd twee auto's bij jullie gekocht. Door beide aspirant verkopers zijn we keurig geholpen . We hebben bij beide jonge auto's gekozen om geen aanvullend pakket te kiezen. Daardoor is misschien een eerder gemaakte belofte vervallen. Vandaar geen vijfde ster. Maar in totaal een prima bedrijf.

Uitstekende service en blij met mijn nieuwe auto!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij dit autobedrijf! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies, zonder enige druk. De keuze aan auto’s was ruim en overzichtelijk, en ik kreeg alle informatie die ik nodig had om een goede beslissing te maken. De aflevering van mijn nieuwe auto was tot in de puntjes verzorgd – alles werd duidelijk uitgelegd en de auto stond er perfect bij. Wat mij vooral opviel was de klantgerichtheid en transparantie. Je merkt dat ze hier echt waarde hechten aan tevreden klanten. Ik rij nu met veel plezier in mijn nieuwe auto en kan dit autobedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Zeer prettig te woord gestaan

We hadden de pech, dat onze auto afgekeurd werd. We bespraken de opties. We werden vervolgens zeer goed geholpen bij het kiezen van een andere auto. We gaven aan, wat voor ons belangrijk was. Daar werd goed naar geluisterd. We zijn zeer blij met onze "nieuwe" auto.

super

fijne samenwerking

Goede ervaring

Netjes te woord gestaan

Wij werden prima behandeld.

Prima auto gekocht. Hopelijk blijft dat zo ! En werden goed te woord gestaan.

Erg vriendelijk, vakkennis en goede service.

Betrouwbare en snelle aflevering

Binnen 2 weken de auto rijklaar en mijn oude ook gelijk ingeruild. Volledige ontzorging. Ook een goede uitleg gekregen wat alle knoppen doen. Wel was de interieur nog niet gereinigd Dat wordt volgende week alsnog gedaan dus top.

Klantvriendelijk

Heb 2 weken geleden mijn nieuwe auto gekocht. Ben goed geholpen.

Top Service

Top Service

Bandenwissel

Ben snel en goed geholpen

Fijne garage afspraak is afspraak

Tot nu toe zijn de ervaringen enkel positief, vanaf het afleveren van de auto tot de eerste reparatie. Dit bedrijf is goed in niet in problemen te denken maar in oplossingen.

Persoonlijke benadering

Een garage waar je nog zeer persoonlijk wordt benaderd en gastvrij wordt behandeld. Zeer kundig personeel.

Positief

Goede en fijne service

Een al vriendelijkheid

Positief en eerlijkheid met geven van info.

Snelheid, vriendelijkheid, kundigheid

Snelheid, vriendelijkheid, kundigheid

Fijn meedenkend autobedrijf

Verkoop auto zeer plezierig. Verkoper is jong maar is zeer klantvriendelijk en goed! Er heerst een fijne sfeer. Auto is keurig afgeleverd zoals afgesproken. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Mijn auto laten onderhouden bij Schippers en alles is perfect verlopen. Heldere communicatie, duidelijke uitleg over de werkzaamheden en geen verrassingen achteraf. Echt een aanrader!

Fijn autobedrijf, goede en snelle service

Altijd tevreden met de service.

Gewoon een top bedrijf!

Goede service en altijd klantvriendelijk.

Onjuiste model informatie in de advertentie

In de advertentie werd de auto gepresenteerd als een luxe uitvoering met onder andere een elektrische achterklep. Bij nader inzien bleek deze functie echter te ontbreken. Hoewel de correcte specificaties wel op de offerte stonden, is de advertentie na mijn melding niet aangepast. Sterker nog, twee weken later wordt de auto nog steeds met onjuiste informatie geadverteerd. Dit voelt als bewuste misleiding van de klant.

Molendijk Noord 51 b

7461 JG Rijssen