4 sterren: goede service, goed behandeld

Er ging wat mis met de reservesleutel en daardoor moest ik een slot laten open boren. Terug gegaan naar de garage en alles PRIMA verholpen en netjes in orde gemaakt. Overige puntjes werden ook nog even meegenomen!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Auto Schaap is een prettig bedrijf met aardige deskundige mensen. De auto komt er altijd beter vandaan. Goede uitleg over rekeningen, goede service met redelijke prijzen. Staan altijd voor je klaar.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen, nemen de de tijd voor je als client, geen haastwerk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en medewerking. Door de medewerkers wordt je zeer correct behandeld, je krijgt het gevoel dat je daar echt als klant koning bent!

Riensingel 9

8531 GH Lemmer