Zeer positief en klantvriendelijk
onlangs heb ik een Saab 9-3 gekocht en mijn oude Saab ingeruild. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Hierbij heb ik goed advies gehad van de verkopers over enkele vragen. zoals passen mijn 15 inch banden onder deze Saab. bijna alle vragen werden gelijk behandeld en bij twijfel opgezocht. wat naar mijn inzien een goed teken is. met andere woorden zeer tevreden over mijn nieuwe aankoop.
Ik heb de contacten met auto Schaap als prettig en ongedwongen ervaren. Je kunt er goed terecht met al je vragen en zijn oplossingsgericht. Een betrouwbaar automobielbedrijf.
klein bedrijf waar de klant nog geen nummer is
al jaren tevreden klant.
\'Ouderwetse\' degelijke service. Afspraak is afspraak. Goede adviezen en degene vakmanschap.
Prima ervaring bij dit autobedrijf bij inruil en aanschaf van een Saab 9-3. Ervaringen vanuit het verleden zijn ook uitstekend op het gebied van onderhoud, service, reparatie en garantie.
Plezierig en behulpzaam, vooral \'hoofd\' van de werkplaats bijzonder deskundig en fijn.
goede ervaringen. deskundig en zeer service- en klantgericht
inmiddels mijn 2de Saab daar gekocht...ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf, alle tijd,nooit opdringerig en zeer plezierig in de omgang zonder duurdoenerij.Al met al meer dan tevreden !!!!
Prettig, no. nonsens bedrijf. We waren er al snel uit met de aanschaf van een gebruikte V70 Tot nu toe geen spijt van de aankoop gehad
Dit is de 2e keer dat wij een (gebruikte) auto bij Auto Schaap gekocht hebben. Onze eerste Saab is goed bevallen, ondanks hoge KM stand nooit echt iets mee gehad en altijd prima service bij Auto Schaap. Ook de aflevering van de 2e Saab, was wederom keurig, niets op aan te merken. Wij vinden Auto Schaap een fijne, betrouwbare garage.
altijd vriendelijk en correct, bereidwillig om je te helpen ook zonder afspraak. kortom een fijn bedrijf met aardige mensen.
Vriendelijke en nette mensen bij dit bedrijf die alle tijd nemen voor hun klanten. Heb de Volvo occasion nog maar net, maar tot nu toe zeer tevreden over Auto Schaap te Lemmer.
Vanaf het eerste telefoontje tot de aankoop van de auto en ingebruikname alles zeer goed geregeld bij Auto Schaap
Klein bedrijf, personeel is niet opdringerig, goede service. Heb bij auto Schaap een gebruikte Volvo S60 gekocht. Komen de gemaakte afspraken prima na. De auto is erg netjes afgeleverd.
Prima geholpen met de aanschaf van een gebruikte auto. Vriendelijk en deskundig geadviseerd en gemaakte afspraken prima nagekomen. Bedrijf maakt bovendien een keurige indruk.
Remco is zijn afspraken voor 100% nagekomen. Petje af maak je niet vaak meer mee. Auto Schaap is een aanrader en wij zullen dat ook zeker doen.
Ik heb onlangs een Saab cabrio gekocht bij Auto Schaap. De aankoopprocedure, de aflevering van de auto en het verdere contact zijn buitengewoon plezierig verlopen. De auto werd in topconditie (in aanmerking genomen dat het om een 10 jaar oude auto ging) aan mij overgedragen. Enige minpuntje was dat bij het rijden met de kap dicht duidelijk werd dat de vorige eigenaar een verstokte roker was. Dat was nog steeds een beetje te ruiken. Verder kraken de rubbers van de stabilisatorstang een klein beetje bij het rijden over verkeersdrempels. Dit zal echter nog onder garantie worden hersteld.
Prettige benadering zonder slappe verhalen maar mét deskundige aandacht voor de (potentiele) klant. Het bedrijf zet duidelijk in op een langdurige relatie met zijn klanten. Bij de aflevering werd er zeer royaal de tijd genomen om mij wegwijs te maken in de auto.
Prettig, ter zake kundig.