inruilen twee auto\'s voor 1 nieuwere

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al vele jaren klant bij Schaap in Lemmer en diverse SAAB\'s gereden en rijden nog steeds twee SAAB\'s. Wij wonen in het oosten van het land en hebben er graag de rit naar Lemmer voor over. Schaap is kundig, vriendelijk, betrouwbaar en persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen die de klant snel en goed helpen

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een tweedehands Saab gekocht op 27-03-2015 bij Saab Volvo dealer Schaap in Lemmer . Wat een ontvangst tijdens het ophalen van onze Saab 93 turbo Estate! Nog nooit hebben wij zo n prettige ontvangst en service ontvangen tijdens het kopen van een auto! En wat een fijne Saab rijd echt geweldig. Wij zijn hier heel blij mee! Bedankt mvg Marc Baars.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Had een probleem met mijn saab. Er lekte olie. Mijn garage (in den haag ) vertelde dat het de warmtewisselaar was(reparatie van 1000 euro). Bij auto schaap hebben ze echte kennis van saab en bleek het een ringetje te zijn die kapot was (20 euro). Dit werd meteen gemaakt door auto schaap. Kortom zeer tevreden met de persoonlijke aandacht en kennis voor de auto.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iets meer dan 4 jaar geleden voor het eerst zaken gedaan: auto ingeruild en nieuwe Saab gekocht. Saab is vervolgens 4 jaar in onderhoud geweest. Recentelijk Saab ingeruild en Volvo gekocht. Mijn ervaringen zijn dat Auto Schaap toegankelijk is, servicegericht is, zich onthoudt van koude drukte en afspraken nakomt. Prima zakenrelatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een professioneel bedrijf waar service en kennis van een hoog niveau is. De garage werkzaamheden worden door naar alle tevredenheid verricht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service en uitstekende after-sales.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een jaar geleden hebben we een SAAB9.5 gekocht bij auto Schaap Lemmer. We zijn heel blij met deze auto en rijden er met veel plezier in. De service bij auto Schaap was prima. We vonden het een prettig bedrijf. Jan heeft altijd graag in een Saab willen rijden en nu heeft hij er een!

vriendelijke goede service

• Deskundigheid N.v.t.

Gewoon heel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de eerste kennismaking op 4 nov 2014, heb ik op 8 november een prachtige SAAB9-5 Estate gekocht. Op 30 december hebben we de auto in Lemmer opgehaald. Ik ben zeer tevreden over Auto Schaap. Mijn contactpersoon is Jeroen Schaap. Het hele bedrijf ademt een positieve en gezellige sfeer uit. Dit is nog echt een familiebedrijf waarbij de klant een hele belangrijke plaats inneemt. Twee weken na de koop belde Jeroen om naar de eerste ervaringen te vragen. Een niet werkende spiegelvermarming wordt direct opgelost. Kort om: Een geweldig goed bedrijf waar ik graag klant blijf !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij een eerdere Saab had ik al goede ervaringen met Auto Schaap. Hun klantvriendelijkheid en service staan op hoog niveau, evenals hun deskundigheid. Je proeft ook de passie voor en verbondenheid met het merk. Toen ik weer terug wilde naar mijn oude merk, was het voor mij een makkelijke keuze. Die Saab koop ik bij Schaap. Het voelde gelijk weer vertrouwd, het plezierige contact en het rijden in de Saab.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al langere tijd op zoek naar een Volvo met weinig kilometers voor een redelijke prijs bij deze dealer belandt. Helaas bleek mijn keuze al verkocht maar dhr, Schaap belde mij een paar weken later met het bericht dat hij mogelijk een model had ingeruild dat interessant kon zijn voor mij. Na aankomst stond de auto keurig klaar en een proefrit werd gemaakt. Dhr. Schaap is een verkoper die een reëel bod doet op de in te ruilen auto. onderhandelen blijft natuurlijk wel een noodzaak. 2 weken na aanschaf nog netjes na-gebeld hoe de auto beviel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerlijk autobedrijf dat achter zijn auto\'s en werkzaamheden staat. En, bovenal de klant echt wordt gezien en geholpen. Afspraken worden keurig nagekomen en indien nodig vindt er goed overleg plaats.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd vriendelijk ontvangen en deskundig advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaringen zijn zeer goed, duidelijk en niet om zaken heendraaien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

UITSTEKEND . BEN AL MEER DAN 33 JAAR KLANT.ALTIJD VRIENDELIJK EN HULPVAARDIG.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de service als zeer goed ervaren, prettige afhandeling. Remco Postma heeft alles naar tevredenheid geregeld. Vanuit Amsterdam hebben wij dit als een \"warme deken\" gevoeld! Elly en Joël Toff

Riensingel 9

8531 GH Lemmer