Alles lekker vlot en keurig geregeld! Volgende keer weer een Saab van Schaap.
Vriendelijk en behulpzaam. Luisteren goed naar de wens van de klant
Een autodealer zoals het hoort, ruime keuze in gebruikte auto\'s (Saab), deskundige adviseur, ongedwongen sfeer en een goede service
Super!
Stipte opvolging van gemaakte afspraken en een hoge kwaliteit in service.
Twee weken geleden een Saab Cabrio aangeschaft. Perfecte aflevering en after sales! Tien met een griffel en voorbeeld voor de hele branche. Wij komen graag terug voor onderhoud en in de toekomst aanschaf nieuwe auto.
goed bedrijf , staan altijd voor je klaar en denken mee
Tot nu toe goed
Goed en degelijk bedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel. Komen hun afspraken na. Al met al erg tevreden. Alleen een aankoop gedaan, helaas te ver van de woonplaats om in onderhoud te hebben. Anders zeker gedaan.
Ik ben inmiddels de 50 gepasseerd, heb al behoorlijk wat auto`s aangeschaft maar de kwaliteit en service van dit bedrijf ben ik nog nergens tegengekomen. De door mij aangeschafte 9-3 van 2002 werd in prachtige staat afgeleverd, zowel van binnen als van buiten. De professionaliteit van dit bedrijf is ongekend, echt alle afspraken werden nagekomen, mijn oude auto werd alsnog ingeruild met een hele vlotte afwikkeling en spullen uit de auto worden opgestuurd. Jeroen en Remco laten je in je waarde, geven je alle ruimte om te beslissen, kortom een geweldig bedrijf in Friesland waar ik graag bijna 2 uur voor gereden heb voor de aanschaf van de Saab. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Zeer tevreden, klantvriendelijk. goede service
Uitstekend, ze nemen de tijd en leggen na afloop ook goed uit wat er aan de hand was. Open en transparant. Prima bedrijf, straalt vertrouwen uit.
Altijd goede service, men staat altijd voor je klaar als er \"problemen\"met je auto zijn en anders zoekt men een oplossing als het langer gaat duren.
Top altijd goede service en vriendelijk
Vriendelijke medewerkers en vakkenis. Prima garage.
Ben keurig ontvangen en kreeg een zeer mooie inruil prijs voor m\'n eigen auto!!
Klant bij deze garage ongeveer 35 jaar Zakelijke en kwalitatief zeer goede garage. Vriendelijke benadering, goede kennis van zaken. Een mooi familiebedrijf, waarbij eigenaren en medewerkers kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
Na mailcontact mijnerzijds werd ik heel snel beantwoord door Remco. Hij had een goed antwoord op mijn vragen. Ook bij afwezigheid van Remco heeft Albert me nog van info voorzien. Ook bij het bezoek aan Schaap was het een warm bad. Prettig in de omgang, heldere antwoorden en er werd naar mogelijkheden gezocht tav velgenkeuze. Ook nadat de koop gesloten was bleef dit zo. Bij aflevering ook het zelfde prettige gevoel overgehouden. Na uitleg over het overschrijevn van de auto ed is me verteld wat er is gedaan bij de grote beurt (120.000km). Er werd, alsof het een nieuwe auto betrof, uitgebreid uitgelegd waar alles voor was en hoe eea werkte. Vandaag na een heerlijke week in deze mooie cabrio belde Remco of alles was zoals ik het verwachte en of de auto beviel. Ook hier een pluim! Hij benadrukte dat ik niet moest schromen te bellen bij vragen. Ik ga Auto Schaap zeker nog eens bezoeken, vanuit mijn woonplaats 175 km, al is het alleen maar om ze te vertellen dat ik ze TOP vind!!!
Na jaren Saab en Volvo gereden te hebben, ben ik begin dit jaar vreemd gegaan en heb ik een BMW e91 aangeschaft. Door mijn affiniteit met Zweedse auto\'s, lag de relatie met Auto Schaap ook voor de hand. Afgelopen zaterdagavond hield de dynamo van mijn auto ermee op en op de acculading redde ik het tot ca. 200m van mijn huis. Auto neergezet bij de benzinepomp (nog bedankt fa. Slump voor het tolereren van mijn auto op jullie terrein). Maandagochtend naar Schaap toegelopen en het verhaal uitgelegd. Geen probleem zegt Remco, lossen wij op. Auto is binnen het kwartier opgehaald bij de pomp, ik was al onderweg naar mijn werk in de ter beschikking gestelde Saab en even later werd ik gebeld met de te verwachten kosten. Vanochtend weer gebeld door Remco, kosten ruim 20% minder dan verwacht en mijn auto is al klaar! Dus ook voor vreemdgaande klanten geldt dezelfde top service, vriendelijk behandeling en vakkkundige afhandeling. Auto Schaap, dank voor de goede zorgen en hopelijk zien we elkaar niet eerder dan mei 2017 ivm APK en onderhoud!
Na 30 jaar een auto van de zaak weer zelf een auto gekocht. Veel bedrijven bezocht, auto\'s bekeken en proefritten gemaakt. Meestal met de constatering dat er tussen het enthousiaste verhaal van de verkoper en de werkelijkheid nogal wat ruimte zit. Bij Schaap geen gladde verkooppraatjes maar eerlijke voorlichting. Uiteindelijk een Saab 9-5 gekocht van 10 jaar oud, met 6 maanden garantie. Dan is vervolgens de vraag wat die garantie in de praktijk waard is. Ik heb zojuist de auto weer gehaald, omdat er wat piepjes en kraakjes waren en wat andere kleine niet essentiële problemen. Alles is keurig opgelost en onder garantie. Dus niet alleen een auto verkopen, maar ook service bieden.
Ik ben al enkele weken op zoek naar een Saab 93. Indien mogelijk, cabrio. Ik had geen ervaring met dit bedrijf. Ik heb dit bedrijf bezocht omdat Schaap Lemmer een ruim Saab aanbod bezit. Via google-dealers. Veel van de vroegere dealers vind je niet meer onder \"Saab-google\". Zij veranderen van merk-bedrijfsnaam of hebben nauwelijks keuze. Schaap Saab heeft hiermee een krachtig punt voor Saab liefhebbers en voorsprong op de rest! Ik ben twee keer op bezoek geweest. De tweede keer heb ik de 9.3 gekocht. Mijn eerste ervaring met Saab Schaap is uitermate positief. De informatie is adequaat en zeer deskundig. Je voelt je gerespecteerd, vertrouwd en zoiets van \"de klant is koning\". Na mijn eerste bezoek had ik dusdanige goede informatie, dat ik de tweede keer mijn de auto in een goed onderhandelingsgesprek heb kunnen kopen. Ook de bespreking voor verderop in het jaar en garanties e.d. is soepel verlopen. Groet G.tage
Mooi aanbod, goede service en erg vriendelijk. 20 jaar geleden al, zag ik de mooie Saabs van de vrachtwagen rijden. Toen zat ik nog op de school tegenover autoschaap. De liefde voor Saab is altijd gebleven, met veel plezier reed ik de laatste 10 jaar een 9000 en een 9-3 sport estate. Kort geleden op zoek gegaan naar een 9-5 Estate en daar was ruim aanbod in bij Schaap. We rijden nu een mooi exemplaar met weinig kilometers en zijn daar erg tevreden over. Helaas worden ze niet meer gemaakt wat een Saab toch een instant klassieker maakt. Kort na aankoop hadden we een kleine storing. Deze storing werd heel snel en erg goed opgelost. Het is duidelijk dat klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.