Uiterst vriendelijk geholpen, klachten direct hersteld, zeer plezierig.
goed, duidelijk en weet waar ik aan toe ben.
altijd fijn vriendelijk en betrouwbaar !
prima, komt betrouwbaar over
Omdat wij specifiek ook zoek waren naar een Saab kwamen we uit bij Auto Schaap in lemmer. Onder het genot van een kopje koffie werden onze wensen in kaart gebracht en werd het ons al snel duidelijk dat de verkoper Remco zelf ook een liefhebber is van Saab. Het relaxte en ongedwongen sfeertje voelde erg goed en we wisten direct dat we hier op het goede adres waren. Uiteindelijk hebben we een fantastische auto gevonden waar we ontzettend blij mee zijn!
zeer goed, klant vriendelijk
prettig in contact, deskundig, goede service, altijd bereid mee te denken en mee te kijken
De service van Schaap is altijd goed. Als je iets besteld, wordt je gebeld dat het binnen is.
Mijn ervaring tot dusver is prima. Heb hier een Saab 9.5 estate gekocht. Goed en prettig geholpen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Na drie weken bleken de ruitenwisserbladen volledig versleten. Had men op zich moeten zien bij de keuring op moment van verkoop. Deze zijn echter alsnog vergoed.
Het bedrijf is mij door familie en kennissen aanbevolen. Ik heb hier onlangs een auto gekocht en was zeer tevreden over de begeleiding. M.b.t. de kwaliteit van de service kan ik nog niet oordelen omdat dit de komende jaren moet blijken. Maar als deze gelijk is aan hetgeen ik tot nu toe heb ervaren, dan komt dat wel goed.
3 SAAB\'s in onderhoud. Al vele jaren goede service. Vooral veel SAAB kennis.
Familie bedrijf waar de klant nog koning is .
Auto gekicht
klantvriendelijk,
Was nog nooit bij Auto Schaap B.V. geweest maar ben blij dat ik er naar binnen ben gestapt.Kreeg een goede prijs voor mijn auto en heb een mooie terug gekocht.
Zeer klantvriendelijk, denken goed met de klant mee
Ben al jaren klant bij auto Schaap. Hoewel de afstand tot mijn woonplaats b ik dit er graag groot is heb ik dit er graag voor over.
Goed ontvangen. Koop naar tevredenheid gedaan en afgerond.
Meedenken, klantvriendelijk, netjes.. Niets op aan te merken..