Klant vriendelijk en klantgericht.
Zeer klant vriendelijk bij ontvangst en gedurende het gehele contactmoment. Oprecht open en betrouwbaar in het dienstverlenend contact dat geboden wordt. Tijd rust en goede informatie over het te kopen product.
Prettig bedrijf, altijd bereid voor overleg. In ons geval hadden we een complexe situatie, maar de garage denkt mee.
Auto werd \'s ochtends opgehaald en \'s middags weer netjes teruggebracht.
Zeer goed.
Afgelopen maand een mooie Astra gekocht bij v.Sambeek. Vanwege tijd en afstand heb ik de auto telefonisch helemaal beschreven gekregen en bij aankomst viel deze niet tegen. Klein mankementje wat achteraf aan het licht kwam is netjes en snel opgelost. Voor de volgende auto nemen we zeker weer contact op !
We werden goed ter woord gestaan. En netjes behandeld.
Sambeek denkt goed met je mee en werkt oplossingsgericht. Goede service en advies. Prettig bedrijf.
Prettige omgangsvorm. Servicegericht.
Gemoedelijk, meedenkend, oplossend. Servicegericht, goede kwaliteit. We hebben nooit klachten en zijn dus zeer tevreden. (en ze hebben lekkere koffie)
Goed bedrijf betrouwbaar en deskundig
goede service. Vriendelijk personeel. ondanks problemen worden we goed geholpen.
Goede voorlichting, betrouwbaar bedrijf.