We werden goed ter woord gestaan. En netjes behandeld.
Sambeek denkt goed met je mee en werkt oplossingsgericht. Goede service en advies. Prettig bedrijf.
Prettige omgangsvorm. Servicegericht.
Gemoedelijk, meedenkend, oplossend. Servicegericht, goede kwaliteit. We hebben nooit klachten en zijn dus zeer tevreden. (en ze hebben lekkere koffie)
Goed bedrijf betrouwbaar en deskundig
goede service. Vriendelijk personeel. ondanks problemen worden we goed geholpen.
Goede voorlichting, betrouwbaar bedrijf.
Goed en snel geholpen met aanschaf auto.
Een prettig bedrijf met een enthousiaste eigenaar/ verkoper die aanvoelt wat de klant belangrijk vindt.
Als je langskomt wordt je meteen geholpen. Duidelijk en eerlijk antwoord op je vragen. Nemen de tijd voor je.
prettige omgang en snel bereid om je te helpen bij een techn.probleem ! kundig personeel ; Factuur geeft alleen eindbedragen in plaats van specificiering van uren- en materalen- en gewerkte uren ; Ik heb jarenlang bij de overheid gewerkt daar werd nooit betaald als de factuur niet gespcificeerd was !