Fijn familiebedrijf, mooie nette auto’s en prijzen.

Nette en vriendelijke verkoper, er wordt je niks opgedrongen. Vriendelijke en fijn contact, ook telefonisch. Aanrader voor iedereen die een goede auto zoekt.

top

Vriendelijk en goed geholpen/advies gekregen

Goed en deskundig geholpen

Onze vakantie gered!

Een dag voor onze vakantie bleek de waterpomp en het expansie vat van onze Opel Meriva defect. Ander werk werd uitgesteld en onze auto was op tijd klaar om te vertrekken. Geweldige service!! Bedankt

Mooi bedrijf met fijne mensen

We zijn voor een auto wezen kijken met inruil op onze huidige auto', dit werd allemaal netjes nagekeken voor ons en uitgerekend. Hele fijne service en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om hier een volgende auto te kopen

Fijn bedrijf

Fijne behandeling als klant, Open en transparant, en goede communicatie . Komen afspraken na

Top service

Netjes geholpen echt een top service.

Niet serieus genomen

Geen fijne indruk aan overgehouden. Na een proefrit gemaakt te hebben in een mooie Jeep Compass, tijdens welke onze inruilauto getaxeerd werd, rolden we in het aankoopgesprek. De geboden inruilprijs was redelijk. Echter. Ongevraagd werden meteen een kleine 800 euro bij de prijs opgeteld, "standaard afleverkosten". De Jeep heeft schade aan de achterbumper. De verkoper gaf aan dat dit misschien 250 euro kostte (spotrepair). Ze konden ons daar niet in tegemoet komen, dat moesten we maar zelf betalen. De Jeep had ruim 3000 kilometer meer op de teller staan dan in de advertentie werd aangegeven, waarop dus ook de verkoopprijs bepaald was. "Oh ja, is waar ook, een collegaatje had even een auto nodig, ze had deze inderdaad een paar maanden geleend". Ook deze, toch forse, "bruikleen" was geen reden om ons enigzins tegemoet te komen bij de bumperreparatie. Het stuur stond scheef, geen klein beetje, zo'n 20 graden. We hadden gevraagd dat op te lossen voor de aflevering. De verkoper gaf aan dat ze de banden wel even zouden balanceren, daar zou het wel aan liggen. Wij dachten aan uitlijnen, maar hij is de expert. Na aflevering bleek dat hier gewoon niets aan gedaan is. Stuur staat nog steeds scheef. Er lagen geen instructie- en onderhoudsboekjes in de auto. Dat was volgens de verkoper gebruikelijk op vandaag. Alles was digitaal, boekjes bestaan al lang niet meer, zijn ook niet te bestellen. We voelden ons steeds minder serieus genomen. Er lagen 2 laadkabels in de auto, zoals hij ook af fabriek geleverd word. Wij krijgen er echter maar één, die andere konden ze zelf gebruiken. Al goed, we zijn akkoord gegaan, op voorwaarde dat in ieder geval dan wél het stuur rechtgezet werd. Helaas, ondanks toezegging en aantekening op het koopcontract gewoon niet naar gekeken. We wonen helaas te ver weg om verhaal te gaan halen. We laten hem dus maar gewoon bij de dealer uitlijnen. Zou ik ze aanbevelen? Nee. De auto is mooi, maar wij werden niet serieus genomen.

Zeer goede service

Altijd behulpzaam. Meedenkend, betrouwbaar.

De tank was minder dan half vol, jammer!

Voor de opleverbeurt wordt de auto compleet nagekeken maar ik moest toch de batterijen van de autosleutels direct vervangen zoals werd gemeld in het display!

Goed ontvangen. Leenauto stond klaar. Vragen die ik had zijn netjes beantwoord.

Eerlijke en vriendelijke mensen

Ik kwam voor een door hun ingeruilde auto, en deze was exact zoals door hun omschreven. Ontvangst was open en vriendelijk, en ik stap morgen zonder twijfel in de door mij aangekochte auto,

Prettig en doen wat ze beloven

Een week geleden onze auto opgehaald Zag er keurig uit en de gemaakte afspraken zijn nagekomen met zelfs nog een beetje meer Dit was de eerste keer dan wij hier een auto kochten, erg prettig

Snel en goed geholpen

Er was wel een lange wachttijden maar er was geen haast bij alles is goed en vakkundig gerepareerd

aardige mensen lieve mensen het is geplaatst op een rustige plek 5 sterren waart

Ze helpen je goed met alles

Zeer netjes

goede service top bedrijf

je wordt gelijk geholpen met een proef rit maken bedankt

prima service.

Makkelijk een afspraak kunnen maken voor mijn Skoda . prima leenauto meegekregen. Dus prima voor elkaar daar bij van Sambeek.

Mooie auto van een mooi bedrijf.

Vriendelijk en kundig geadviseerd bij de aanschaf van een andere auto.

Klantvriendelijk

De rest moet ik nog ondervinden

Goede service en nette afhandeling

Nette zaak en garage. Vriendelijk personeel. Minpuntje is dat Car Buddy niet naar behoren werkt.

Fantastisch geholpen

Mijn autolamp was stuk. Ik kon dezelfde dag nog komen. Toen ik aangaf dat het misschien net niet zou lukken met de tijd vanwege mijn werk, werd er gezegd dat de monteur zou wachten tot ik er was. Ik was er net op tijd en de lamp is keurig en snel vervangen, waardoor ik weer veilig op weg kon.

Mooi autobedrijf!

Goed geholpen door Dylan, fijn contact gehad. Wat uiteindelijk geresulteerd heeft in de aankoop van een andere auto. Werkplaats vanuit de showroom open en transparant. Gaf vertrouwen aangezien wij niet uit de buurt kwamen en het bedrijf niet kende.

Werd meteen geholpen toen we storing hadden .meteen opgelost.

Klantvriendelijk behulpzaam

Het verhelpen van een garantiereparatie is zeer goed afgehandeld, na een prettige koop van de auto. Fijne garage

Dorpstraat 19

6691 AX Gendt