Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen benadrukken een constante focus op klantgerichtheid en duidelijke communicatie. Klanten waarderen vriendelijke medewerkers en eerlijk advies bij aankoop en onderhoud. De beoordelingen benadrukken transparantie in prijzen en afspraken, wat bijdraagt aan vertrouwen. De meeste berichten eindigen met een positieve aanbeveling.
Heel netjes geholpen! Gelukkige eigenaar van een prachtige v60!
19 June 2026
F
Baarn
Goed geholpen met de aanschaf van een "nieuwe" auto
17 June 2026
MGM
Doornenburg
Goed geholpen
11 June 2026
Diana
Rotterdam
Very good communication and great cars. I recommend them to everyone.
27 May 2026
Prestge Car
Bleiswijk
Personeel is vriendelijk en nemen alle tijd voor je. communicatie gaat open, snel en prettig. Ze komen hun afspraken na.
26 May 2026
Ren
Huissen
Goed, vriendelijke en vakkundige behandeling.
22 May 2026
Annemarie Nelson
Gendt
Twan gevraagd om een bepaalde auto te zoeken en dat is naar tevredenheid verlopen.
9 May 2026
Guus
Elst
Klantvriendelijk en ingesteld op service. Van een familiebedrijf met de derde en vierde generatie aan het roer verwacht je niet anders. Bij drukte wordt je telefoonnummer opgeslagen en word je zo snel als mogelijk teruggebeld.
18 April 2026
W.D. (Daan) Fons
Vaassen
Er werd veel moeite gedaan om de juiste keuze te kunnen maken. Een eerlijk, persoonlijk advies
14 April 2026
C.E.T.
Gendt
Heb meerdere auto's bij sambeek gekocht steeds netjes behandeld als klant
10 April 2026
Annelies Sweeren
Gendt
We waren opzoek naar auto voor mijn vrouw. Na het maken van een afspraak zijn we langs geweest voor een bezichtiging en proefrit. Het gesprek met de verkoper verliep soepel en prettig. We hebben de gekocht en een kleine 2 weken konden we de Volvo ophalen.
8 April 2026
Jeftha
Zwolle
Een garagebedrijf waarvan ik op aan kan in service behulpzaamheid kennis en klantvriendelijkheid.
30 March 2026
Gerrit Denkers
Bemmel
Goede deal, snelle levering!
25 March 2026
Jurgen
Huissen
Wij zijn al bijna 40 jaar klant van autobedrijf van Sambeek en zij hebben ons op geen enkele manier teleurgesteld.
23 March 2026
Yvonne
GENDT
Fijne ervaring gehad bij het aanschaffen van een occasion. Goede prijs, netjes afgeleverd, vriendelijke personeel.
23 March 2026
Danique
Arnhem
Auto gekocht en auto ingeruild. Fijne begeleiding, straalde rust en vertrouwen uit.
8 March 2026
Geert
Gendt
Zeer vriendelijk, keurig net bedrijf, verkoper neemt ruim de tijd voor uitleg.
4 March 2026
Jos
Bemmel
Vandaag onze nieuwe Volvo XC40 opgehaald. Wat een prettige ontvangst en begeleiding in het aankoop traject. Zo wil je als klant graag geholpen worden. Bedankt hiervoor
14 February 2026
Eric
Aalten
Goed voorbereid uitgebreide uitleg. Nemen uitgebreid de tijd voor de klant. Lekkere koffie maar de kinderen miste het koekje
5 February 2026
Hans
Doornenburg
Hebben een mooie auto kunnen kopen en mijn oude auto in kunnen ruilen.
13 January 2026
Jikke
Angeren
wordt netjes te woord gestaan en geholpen.
6 January 2026
johan mom
Huissen
Een garage waar je als klant nog gezien wordt. Waar je aan mag kloppen met grote en kleine hulpvragen. En waar je altijd op kunt rekenen.
5 January 2026
Familie Milder
Gendt
de belangrijkste dingen zijn uitgelegd en telefoons gekoppeld, het enige waar Twan nog wel mee had mogen helpen is de Volvo-App te instaleren op de telefoon daar ben ik nog steeds niet uit!
4 January 2026
Louis Terra
Zevenaar
fi Fijn geholpen. service gericht. klantgericht. kortom ik zou jullie wel aanraden bij anderen. groetjes Marleen Vodegel-Boeijen
29 December 2025
Marleen Vodegel-Boeijen
Beuningen Gld
met onze problemen aan de auto, zijn wij zeer goed geholpen.
28 December 2025
RHJ Laracker