Voor een APK keuring ben ik netjes geholpen. Er werd gevraagd of ik nog klachten had aan de auto en de klacht die ik had is keurig opgelost. Vriendelijke mensen. Hier ga ik meer naartoe.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn dat u zo tevreden bent. Tot de volgende keer!
WoW! Mooie cijfers! Dank u wel en graag tot de volgende keer!
Dank u vriendelijk voor deze mooie score en graag tot ziens!
Dank u hartelijk voor deze hoge score!
ook mijn 2e bezoek aan Garage de Rijk is weer geheel correct verlopen!
3 x een 10! GEWELDIG! Dank u wel en graag tot de volgende keer!
Hartelijk dank voor uw mooie cijfers!
de ontvangst was goed, een proefrit mogen makenmet een nissan juke.
Dank u wel voor uw reactie. wij wensen u nog vele veilige kilometers toe!
Zeer klantvriendelijk en servicegericht.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en graag tot de volgende keer!
Zoals vanouds weer prima service
3 x een 10 !!! Super bedankt!!!!
Betrouwbaar
Dank u wel voor de mooie score en veel rijplezier in uw nieuwe Peugeot.
Klantvriendelijk en snelle service
Hartelijk dank voor de mooie score en vriendelijke woorden.
goede ervaring.
Dank u voor uw mooie cijfers.
Hartelijk dank voor uw mooie score!
Dank u wel voor deze prachtige cijfers
super. alles geregeld tot in de puntjes.
3 x een 10!!! Super bedankt en graag tot de volgende keer!
Deze zijn zeer goed !De wagen wordt door een dorpsgenoot opgehaald en,na de beurt,weer netjes thuisbezorgd . Klasse !!!!
Top! Hartelijk dank voor de mooie score en de hartelijke woorden!!!
heel goed geholpen
hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en graag tot ziens bij Automobielbedrijf De Rijk.
Hartelijk dank voor uw review en mooie cijfers, graag tot de volgende keer.
Vriendelijk te woord gestaan. Wij zijn tevreden met de aankoop van onze auto.
Zelfs vanuit Soesterberg zijn wij het aangewezen automobielbedrijf. Hartelijk dank voor uw warme woorden en nogmaals vele veilige kilometers toegewenst!
Geachte heer Stoop, Dank u hartelijk voor uw mooie terugkoppeling!
We hadden hier een auto op de site zien staan. Een proefrit kon direct en toen was de koop snel geregeld. We zijn blij met onze Mazda CX-5 van De Rijk!
Geachte heer Naninga, Hartelijk dank voor uw review en nog vele fijne kilometers toegewenst!
Zeer degelijk betrouwbaar bedrijf
Dank u wel voor uw terugkoppeling en mooie woorden.
Een fijne samenwerking. Deskundig advies en meedenkend. Een geheel plezierige ervaring.
3 x een 10! Hartelijk dank en graag tot ziens!
Een vak bekwame garage . Waar persoonlijke en vriendelijke kontakten hoog in het zadel staan
Hartelijk dank voor uw prachtige terugkoppeling! Graag tot de volgende keer!
Dank u hartelijk voor uw mooie review!
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. U kan bij ons terecht voor zowel de aankoop als het onderhoud of reparatie van uw auto. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!