Dank u voor deze mooie review.
Het is een eerlijk bedrijf. geven goede doordachte adviezen. zijn zeer gastvrij. Nemen de tijd om de problemen m.b.t. je auto te bespreken.
Hartelijk dank voor deze mooie cijfers.
alles netjes geregeld
3x een 10, super bedankt voor deze schitterende review, en veel rijplezier in uw nieuwe Smart.
Deskundig advies en zeer goede service.
Bedankt Heer van der Zee voor deze mooie cijfers, en graag tot ziens.
Perfect bedrijf.Duidelijkheid bij uit te voeren reparaties.Ik en mijn gezinsleden zijn al 25 jaar klant en altijd klantvriendelijke behandeling. Louis Boin
Hartelijk dank Heer Boin voor deze mooie cijfers.
Heel erg bedankt Heer Kuiper voor deze prachtige review.
Snel geholpen
Heel erg bedankt Heer Verschoore voor deze prachtige cijfers
Bij de aankoop van gebruikte auto. Gesprekken en onderhandelingen verliepen prettig en doeltreffend.
wij wensen u veel rijplezier met uw nieuwe Mazda 3.
De koste waren hoger dan vooraf door mij ingeschat. Bedrijf bood goede service.
Dank u Heer Dircks voor deze mooie cijfers, het was inderdaad een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt, dit in combinatie met het vervangen van de schijven en remblokken aan de achterzijde maakte het een wat duurdere onderhoudsbeurt als regulier.
Goede service en informatie. Wel duur.
Bedankt voor uw mooie cijfers, de accu van uw auto was inderdaad erg duur, het betreft een start/stop accu, deze zijn helaas veel duurder als een reguliere accu.
vriendelijk en duidelijk
bedankt Toon voor deze mooie recensie.
Bijzonder goed, prima service en prijs kwaliteit verhouding
3x een 9 wat een schitterende score, dankuwel.
Bedankt Dennie voor deze mooie cijfers.
Eem heel goed bedrijf met goede service en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hartelijk dank voor uw fantastische recensie.
Top Service! Mijn wagen moest gekeurd worden maar ik kon niet rijden ivm een gebroken arm. Dit was absoluut geen probleem; de wagen werd thuis opgehaald, gekeurd en weer thuis gebracht. Helemaal Top!
Dankjewel Bas voor deze mooie review, wij denken graag met onze klanten mee.
Hartelijk dank voor uw mooie recensie, graag tot volgende keer.
Klantvriendelijk, betrouwbaar en persoonlijk.
Dankjewel Ingo voor deze meer dan lovende recensie.
Bedankt voor uw zeer mooie recensie.
Onze auto hier gekocht in April, net paar weken uit de garantie dat er een probleem aan de auto opdeed. Onze auto is vandaag kosteloos gemaakt , \"TOP SERVICE\" Bedankt hiervoor 👍👍
Dankuwel voor deze zeer lovende recensie.
uitstekend verzorgd.
Dank u voor deze schitterende review en graag tot de volgende keer.
Bedankt Heer Langeweg voor deze schitterende review.
Dank u voor deze mooie cijfers en graag tot de volgende keer.
klant en auto krijgen aandacht
Dank u Heer Smeets voor uw schitterende review, graag tot een volgende keer.
Altijd netjes en correct
3x een 10, zeer bedankt voor deze prachtige review.
Dankuwel Heer Mol voor deze prachtige cijfers.
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!