Ik moest best een eindje rijden om mijn beoogde occasion te bekijken en een deal te sluiten omtrent de inruil (met kleine schade). Gewoon relax, men adviseerde mij eerst een proefrit te maken, alvorens te gaan onderhandelen.
Beste Fred, bedankt voor de mooie beoordeling en het vertrouwen. Veel rijplezier met de Peugeot 2008!
Wordt netjes en vriendelijk tewoord gestaan, kunt gewoon een fijn gesprek aangaan met ze ook als het niet over de auto gaat. Geen haast, ze nemen alle tijd voor je. Supper! Ook de auto die ik daar gekocht heb, is keurig afgeleverd!
Bedankt voor het vertrouwen en de leuke gesprekken Pablo en natuurlijk héél veel plezier met jouw stoere Audi A3!
Zeer vriendelijke verkoper (Thom), was zeer prettig om met hem de deal rond te maken, althans willen wij een slordige fout van de technische afdeling melden, wij waren onderweg met onze nieuwe auto, maar kwamen erachter door rook en stank van verbrande olie dat de monteur vergeten was de olie vuldop terug te plaatsen.
Beste Patrick en Patricia, nogmaals excuses voor het ongemak betreffende de olie dop. Verder heel erg bedankt voor het vertrouwen en ontzettend veel rijplezier toegewenst met jullie prachtige Mazda 6!
Wij hebben als vervanging van eenzelfde auto afgelopen zaterdag, een jonger exemplaar met minder km. op de teller bij De Rijk opgehaald. De verkoper van dienst, was zowel bij het eerste als tweede bezoek, bijzonder klantvriendelijk en service gericht. Ook de koffie was lekker. We gaan zien hoe de auto de komende tijd bevalt, de eerste kilometers dit weekend in ieder geval al wel!
Beste familie Lijffijt, heel erg bedankt voor de leuke gesprekken en het vertrouwen. Veel veilige kilometers toegewenst met de Citroën C2!
Erg relex gevoel al bij binnenkomst. De tijd om vrij rond te lopen en kijken. Eerst door Jeroen geholpen en daarna Prima afgewerkt door Thom!
Bedankt Gert-Jan en Thancy voor het vertrouwen. Heel erg veel rijplezier met jullie prachtige Mazda CX-3 maar dat zal zeker goed komen!
Snel en goed geholpen.
Beste Mart, bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik woon aan de andere kant van het land, daarom op basis van advertentie en mailverkeer een principeakkoord gesloten. Daar aangekomen een auto conform verwachting aangetroffen. Een klein deukje in de dorpel, daar zijn we ter plekke uitgekomen. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit en behandeling. Zo wil je een auto kopen!
Het aangename gevoel is wederzijds! Bedankt voor het vertrouwen en heel erg veel plezier met de leuke Seat Mii!
De verkoper was Thom, een jonge man. Vraag naar hem met he mis het fijn zaken doen.
Veel plezier met de stoere Opel Astra en bedankt voor de mooie cijfers!
Prettige benadering en komen afspraken na.
Bedankt Ingrid voor het vertrouwen en heel veel rijplezier met de mooie Renault Captur!
Hele goede service, wordt met je meegedacht. Personeel is heel vriendelijk, hier valt niets van te zeggen!
Bedankt voor de TOP beoordeling Kyra en gezelligheid, heel veel plezier met jouw leuke Toyota Aygo!
Vriendelijke service medewerkers en houden zich aan de afspraak. Prima bedrijf.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Frank en heel veel rijplezier met jullie mooie Mazda 3!
Ben erg goed geholpen. Kwamen netjes hun afspraken na en de koffie smaakt goed
Dankjewel voor het vertrouwen Stephan en veel rijplezier met de Renault Scenic!
Service is goed. Vooral de haal- en breng-optie is erg fijn. Er wordt meteen gebeld bij vragen. Afspraak maken via internet is handig en snel.
Dankjewel voor de goede beoordeling Carmen!
Ruim binnen afspraak en vriendelijke service
Fijne verkoper, was een goede ervaring. Kwam me zelfs ophalen van het station. Auto netjes afgeleverd.
Dankjewel voor de fijne beoordeling en bedankt voor het vertrouwen Matthijs!
Vandaag voor een vakantie check met de CX5 naar de garage. Snelle en erg efficiënte service. Ben altijd al zeer tevreden over de service van de Rijk!
Geen probleem John, een hele fijne vakantie namens het hele team!
Uitstekende verkoper die met je mee denkt en erg behulpzaam is. Ik wilde de auto zo snel mogelijk hebben in overleg met de monteurs heeft de garage overgewerkt om mijn auto op tijd af te leveren. Complimenten.
Bedankt voor het mooie cijfer Jan en José. En natuurlijk heel veel plezier van jullie prachtige CX-5 maar dat moet zeker gaan lukken!
Vriendelijk.
Bij de aankoop vd Mazda MX-5 ben ik uitstekend geholpen door Thom, niets was te veel en goede uitleg etc. Toen ik de auto 2 weken later ging ophalen ben ik wederom heel goed en vriendelijk geholpen door Jeroen, goede uitleg vd navigatie, audio etc. Er werd duidelijk tijd voor uitgetrokken onder het genot van een lekker kopje koffie en ik kreeg ook nog een fles wijn mee bij vertrek! Kortom een heel fijn bedrijf! Zeker aan te raden, je maakt het nl weleens anders mee.... toen ik dag later terug belde voor een vraag werd ik wederom goed geholpen! Super!
Ik stond met pech langs de snelweg bij het tankstation. Ik heb autobedrijf De Rijk gebeld om te vragen wat er mogelijk was. Ze hebben me vriendelijk te woord gestaan en hebben mijn auto opgehaald naar het bedrijf gebracht om na te kijken. Dit hebben ze zeer terzakekundig gedaan! En hebben me echt zeer goed geholpen. Bedankt, Mannen van autobedrijf De Rijk jullie zijn toppers.
Fijn bedrijf, goede sfeer, klantvriendelijk. In de toekomst de moeite waard om terug te komen!
Er werd voldoende tijd voor mij genomen als klant. Alle uitleg was volledig en goed verzorgd.
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel word goed overlegd en oplossing gericht gewerkt. Ik ben zeer tevreden en de auto brandschoon terug zowel binnen als buiten top hoor!!
Wij gingen voor een APK keuring en we wisten al dat er met een oude auto wat dingen aan vervanging toe waren. Hier kregen we duidelijke uitleg over en een goed advies. De prijs was van te voren bekend en we konden zelf aangeven of we het geld er wel of niet voor over hadden. Verder was mijn man helemaal tevreden over hoe de auto uitgelijnd was. Hij vond dat erg knap van de monteur. Het was die dag meer dan 40 graden, petje af voor iedereen.
zeer goed geholpen bij het kopen van mijn auto. fijne en gezellige dealer die alles netjes uitlegde. en ook altijd goed geholpen bij de garage voor onderhoud
Bedankt voor je mooie cijfers Joren!
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!