Heel prettig geholpen.

Ik moest best een eindje rijden om mijn beoogde occasion te bekijken en een deal te sluiten omtrent de inruil (met kleine schade). Gewoon relax, men adviseerde mij eerst een proefrit te maken, alvorens te gaan onderhandelen.

Keurig behandeld!

Wordt netjes en vriendelijk tewoord gestaan, kunt gewoon een fijn gesprek aangaan met ze ook als het niet over de auto gaat. Geen haast, ze nemen alle tijd voor je. Supper! Ook de auto die ik daar gekocht heb, is keurig afgeleverd!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zeer vriendelijk en prettig communiceren

Zeer vriendelijke verkoper (Thom), was zeer prettig om met hem de deal rond te maken, althans willen wij een slordige fout van de technische afdeling melden, wij waren onderweg met onze nieuwe auto, maar kwamen erachter door rook en stank van verbrande olie dat de monteur vergeten was de olie vuldop terug te plaatsen.

Bijzonder goed!

Wij hebben als vervanging van eenzelfde auto afgelopen zaterdag, een jonger exemplaar met minder km. op de teller bij De Rijk opgehaald. De verkoper van dienst, was zowel bij het eerste als tweede bezoek, bijzonder klantvriendelijk en service gericht. Ook de koffie was lekker. We gaan zien hoe de auto de komende tijd bevalt, de eerste kilometers dit weekend in ieder geval al wel!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Erg relex gevoel al bij binnenkomst. De tijd om vrij rond te lopen en kijken. Eerst door Jeroen geholpen en daarna Prima afgewerkt door Thom!

Snel en goed geholpen.

• Reden bezoek Reparatie

Betrouwbaar, goede service en prima deal te sluiten

Ik woon aan de andere kant van het land, daarom op basis van advertentie en mailverkeer een principeakkoord gesloten. Daar aangekomen een auto conform verwachting aangetroffen. Een klein deukje in de dorpel, daar zijn we ter plekke uitgekomen. Zeer tevreden over prijs/kwaliteit en behandeling. Zo wil je een auto kopen!

Prettig

De verkoper was Thom, een jonge man. Vraag naar hem met he mis het fijn zaken doen.

Betrouwbaar

Prettige benadering en komen afspraken na.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

Hele goede service, wordt met je meegedacht. Personeel is heel vriendelijk, hier valt niets van te zeggen!

• Afspraken nakomen

Vriendelijke service medewerkers en houden zich aan de afspraak. Prima bedrijf.

Goed geholpen

Ben erg goed geholpen. Kwamen netjes hun afspraken na en de koffie smaakt goed

Heldere en concrete communicatie

Service is goed. Vooral de haal- en breng-optie is erg fijn. Er wordt meteen gebeld bij vragen. Afspraak maken via internet is handig en snel.

Snel en prima geholpen voor APK-keuring

Ruim binnen afspraak en vriendelijke service

Tweedehands auto gekocht, alles prima in orde.

Fijne verkoper, was een goede ervaring. Kwam me zelfs ophalen van het station. Auto netjes afgeleverd.

Goede en vriendelijke service

Vandaag voor een vakantie check met de CX5 naar de garage. Snelle en erg efficiënte service. Ben altijd al zeer tevreden over de service van de Rijk!

Betrouwbaar en behulpzaam

Uitstekende verkoper die met je mee denkt en erg behulpzaam is. Ik wilde de auto zo snel mogelijk hebben in overleg met de monteurs heeft de garage overgewerkt om mijn auto op tijd af te leveren. Complimenten.

Vriendelijk.

Super klantvriendelijk en servicegericht!

Bij de aankoop vd Mazda MX-5 ben ik uitstekend geholpen door Thom, niets was te veel en goede uitleg etc. Toen ik de auto 2 weken later ging ophalen ben ik wederom heel goed en vriendelijk geholpen door Jeroen, goede uitleg vd navigatie, audio etc. Er werd duidelijk tijd voor uitgetrokken onder het genot van een lekker kopje koffie en ik kreeg ook nog een fles wijn mee bij vertrek! Kortom een heel fijn bedrijf! Zeker aan te raden, je maakt het nl weleens anders mee.... toen ik dag later terug belde voor een vraag werd ik wederom goed geholpen! Super!

Top service!

Ik stond met pech langs de snelweg bij het tankstation. Ik heb autobedrijf De Rijk gebeld om te vragen wat er mogelijk was. Ze hebben me vriendelijk te woord gestaan en hebben mijn auto opgehaald naar het bedrijf gebracht om na te kijken. Dit hebben ze zeer terzakekundig gedaan! En hebben me echt zeer goed geholpen. Bedankt, Mannen van autobedrijf De Rijk jullie zijn toppers.

Fijn bedrijf, goede sfeer, klantvriendelijk. In de toekomst de moeite waard om terug te komen!

De service was prima.

Er werd voldoende tijd voor mij genomen als klant. Alle uitleg was volledig en goed verzorgd.

Dik tevreden

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel word goed overlegd en oplossing gericht gewerkt. Ik ben zeer tevreden en de auto brandschoon terug zowel binnen als buiten top hoor!!

vakkundige uitleg over wat er aan de auto gedaan moest worden.

Wij gingen voor een APK keuring en we wisten al dat er met een oude auto wat dingen aan vervanging toe waren. Hier kregen we duidelijke uitleg over en een goed advies. De prijs was van te voren bekend en we konden zelf aangeven of we het geld er wel of niet voor over hadden. Verder was mijn man helemaal tevreden over hoe de auto uitgelijnd was. Hij vond dat erg knap van de monteur. Het was die dag meer dan 40 graden, petje af voor iedereen.

Zeer goed geholpen, zowel bij de dealer als de garage

zeer goed geholpen bij het kopen van mijn auto. fijne en gezellige dealer die alles netjes uitlegde. en ook altijd goed geholpen bij de garage voor onderhoud

Vossendaal 41

4877 AA Etten leur

Over Automobielbedrijf De Rijk B.V.

Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!