Zeer klantvriendelijk bedrijf met goede service.
De mensen zijn vriendelijk niet opdringerig. Als je een vraag heb dan helpen ze je goed en als ze het antwoord niet weten zoeken ze het voor je uit. Groetjes marcel
Goed geholpen fijn contact
vriendelijke man goed prijs kwaliteit
Bedankt Tamara voor deze mooie review, veel rijplezier in jullie mooie ruime Hyundai.
Betrouwbaar bedrijf met eerlijke service.
Hartelijk dank voor deze mooie review, en veel rijplezier met je nieuwe Dacia, tot snel.
De Rijk had een auto staan die ik graag wilde. Helaas had deze toch wel een grote hoeveelheid aan kleine schades, waardoor ik twijfelde over de aankoop van de auto. De verkoper dacht goed mee in oplossingen en dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de auto heb gekocht, De schades werden gemaakt, de auto werd volledig nagekeken en ik kon mijn eigen auto inruilen voor een mooie prijs. Deze garage is servicegericht en maakt werk van zijn klanten. Ze werken volgens afspraak is afspraak.
Dankjewel Carlijn voor deze mooie en uitgebreide review, veel rijplezier met je nieuwe auto.
Goede ontvangst en er wordt geluisterd naar de wensen. Eerlijk en oprechte verkoper, niet alleen geïnteresseerd in de verkoop maar ook in de persoon die de aankoop wil doen. Vragen worden direct opgepakt. Alles tot aan het eind netjes geregeld en echt van deze tijd (bijvoorbeeld contact via Whatsapp, hierdoor korte lijnen en snelle acties) Zeer tevreden en erg blij met de aankoop van de auto.
Veel rijplezier Marcel, en graag tot de volgende onderhoudsbeurt van je nieuwe auto.
Goede service ,vriendelijke mensen,deskundig.
Bedankt voor de mooie cijfers Johan, veel plezier met je nieuwe auto, en graag tot snel.
Voor het eerst een auto gekocht bij Automobielbedrijf de Rijk. Een goede inruilprijs gekregen voor mijn auto en zelfs 4 nieuwe banden onder mijn “nieuwe” auto, terwijl dat nog niet echt nodig was. Een hele positieve ervaring, die erg veel vertrouwen geeft.
Bedankt Hugo, en veel rijplezier toegewenst.
Bedankt voor de mooie review Bart, en veel rijplezier met jullie nieuwe Mercedes!!
We hebben prettig contact gehad met Jeroen, zowel tijdens de afspraak voor de proefrit, tussentijds per app en telefoon, maar zeker ook tijdens het ophalen van de auto. Relaxed, kijkend naar de behoeften, zonder gladde verkooppraatjes.
Dankjewel Helma voor deze mooie cijfers, en veel rijplezier met de cabrio die jullie het best past, wij hopen dat jullie een hoop zonnige kilometers tegemoet gaan.
Ik vond online een occasion van mijn keus en vanwege de iets grotere afstand, was er in eerste instantie vooral e-mailcontact. Erg snelle en vriendelijke benadering, prettige communicatie, helder en duidelijk. Keurige manier van ontvangen en begeleiden van de klant. Bij ophalen van de auto, een keurige geparkeerde auto, compleet met "grote strik eromheen" Kan De Rijk absoluut aanbevelen
3x een 10, een betere score kunnen wij ons niet wensen, dankjewel !!
Staan a.tijd voor je klaar en denken met de klant mee
Wij zijn blij dat we het vertrouwen van jullie hebben gehad, om jullie droomauto te zoeken, veel plezierige kilometers toegewenst !!
Na het bespreken van een zoekopdracht, gezien de kilometerstand en leeftijd van mijn auto, kreeg ik al snel enkele voorbeelden toegestuurd die aan mijn wens voldeden. De nieuwe auto is zelfs van het midden van het land naar Etten-Leur gehaald zodat ik voor de service gewoon in Etten-Leur kan blijven! 😀 Een Mazda een maatje kleiner is even wennen, maar was vooral even schakelen en daarna gasgeven!
Luisteren naar de klant
Dank u voor de mooie cijfers.
Afspraak maken voor reparatie op een tijdstip wat mij uitkomt. Goede ontvangst en een lekker kopje koffie tijdens het wachten. Prima voor elkaar
Dankjewel Sjef, en graag tot snel.
bedankt voor deze mooie cijfers.
Zeer goede en snelle service. Op tijd melding dat reparatie klaar is, mogelijkheid aangeboden om de auto thuis te bregen.
Bedankt voor deze mooie cijfers Frans, als klant van het eerste uur is het altijd mooi te horen dat alles weer naar behoren is uitgevoerd.
Ik kon al snel terecht voor het vervangen van de winterbanden voor de zomerbanden en het uitvoeren van een kleine beurt. Toen ik mijn auto in de garage gebracht had, kreeg ik vantevoren te horen welke werkzaamheden er uitgevoerd dienden te worden en wat de kosten gingen worden. De auto was op de afgesproken tijd klaar en het interieur was keurig schoon gezogen en de buitenkant gewassen.
Dankjewel Piet voor deze mooie review, graag tot snel.
Klantvriendelijk. Netjes. Op tijd. Meedenkend. Dit was de tweede keer dat ik hier ben geweest. Ben klant geworden nadat ze de eerste keer netjes uitgebreid hadden geantwoord op een vraag over een nieuwe accu. De meeste dealers reageerden toen niet of met een minder uitgebreid en/of duurder advies.
Dank u wel voor deze mooie uitgebreide review, en uiteraard voor de mooie cijfers.
Voor zover ik kan beoordelen is deze bandenwisseling keurig uitgevoerd. Een ventiel is vervangen.
Veel rijplezier met uw Mercedes, en graag tot een volgende keer.
Goede en duidelijke afspraken. Vriendelijk en op goede service gericht. Prettig om tevoren te horen wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn. De extra service mbt het wassen en schoonmaken van de auto is super.
Dankjewel Toon voor deze leuke review, graag tot een volgende keer.
Thom is een goede verkoper, eerlijk, duidelijk en bescheiden vasthoudend. Niet te 'popie-jopie' en hij doet wat hij zegt te zullen doen. Ik zou hem alleen nog mee willen geven een mogelijke koper te vragen of deze aanspreekbaar is met de voornaam en 'doei of doeg' uit z'n woordenlijst te schrappen. Ik wil z'n werkgever in deze verzoeken om een kleine loonsverhoging ! 😜
Beste heer De Feiter, bedankt voor deze mooie review. Ik zal mijn vocubolaire aanpassen. Ik wens u ontzettend veel plezier in uw prachtige Volvo XC60. Vriendelijke groet, Thom
Altijd aardig en denkend aan de klant
Goede afspraak kunnen maken en die is ook goed nagekomen.
Vossendaal 41
4877 AA Etten leur
Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!