gewoon top alles zoals ze beloven

Vandaag mijn T-Cross opgehaald. Werden welkom geheten met een grote rode strik op de auto. Uiterst vriendelijk personeel, en alles was gedaan zoals ze hadden beloofd van poetswerk tot en met nieuwe apk. Leuke attentie was de grote fles bier en opener die ze erbij geven. Gewoon een rechtuit en eerlijke zaak, met geen “strak in het pak” personeel waar je na aankoop alleen nog maar een nummer bent.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Een aanrader voor het kopen van een gebruikte auto

Fijn geholpen bij een aankoop van een occasion. Betrouwbaar en goede sevice.

Gewoon goed

....

fijne garage!

het is eenvoudig de afspraak te maken goede leenfietsen beschikbaar je wordt netjes gebeld wat het gaat kosten afspraken worden nagekomen vriendelijke bediening redelijke prijzen

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Voor de tweede keer hier een auto gekocht

Net als de eerste keer hebben ze 5 sterren verdiend.

Correct

Duidelijke afspraak wanneer te komen voor een beurt, welke op een korte termijn kan worden afgesproken. Is er iets niet in orde, wordt er gebeld.

Fijn club mensen

Van ontvangst tot aflevering een top ervaring!

Kleine reparatie prima uitgevoerd

Kleine reparatie goed uitgevoerd. Alleen de loonkosten werden verrekend.

Prima.

Goed contact en overleg mogelijk.

Uitstekende service!!

Hele goede service, vriendelijk en vakkundig personeel!

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Prettige ervaring met de service

Vanaf het begin van aankomst tot aan de aanschaf van een auto een hele fijne service van medewerkers Sem en Thom.

Netjes geholpen

Auto gekocht en netjes afgeleverd gekregen.

snel en vakkundig

koppeling ging stuk op mijn mazda 2 uit 2006. afspraak gemaakt en binnen 3 dagen had ik en afspraak. auto was klaar op dezelde dag. auto was terug gelevered met een werkend koppeling en gewassen ook, top service

• Reden bezoek Reparatie

Ondanks de winkel om 17:00 uur zou sluiten, hebben ze uitgebreid de tijdgenomen voor mij. Daarnaast is het bedrijf makkelijk te contacteren, als je vragen hebt. Ook doen ze ervoor zorgen dat je de auto in goede staat krijgt. Ze maken de auto helemaal schoon en kijken of de onderdelen aan vervanging toe zijn. Als ze merken dat bijvoorbeeld de banden niet nog een jaar mee kunnen, vervangen ze deze gelijk. Het is een echte aanrader!

Weer netjes afgeleverd

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Prettig contact, vriendelijk en goede service.

Natuurlijk nog even afwachten hoe het komende jaar gaat verlopen, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Heel goed.

Snel en goed, geen problemen.

• Reden bezoek Reparatie

Kan altijd op De Rijk rekenen..

Probleem ? Ze lossen het op

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Geen bijzonderheden. Gewoon een goede afhandeling.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Open, vriendelijk en kantgerichte service

Ivm chauffeur zijnde, paste hun aan, zoals makkelijk afspraak, verzeyten of plots ineens kunnen. Luisterend oor bieden naar oordeel en wensen. Goede service en hun afspraken nakomen

perfecte service

Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de auto thuis op te laten halen en weer terug te brengen. Dat is ontzettend handig! Verder ook heel goed geholpen en op de hoogte gehouden.

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Zoals altijd vakkundig geholpen !

ik wilde een nieuwe rubber strip voor de achterklep Was achteraf niet nodig want ze hebben het vakkundig terug gestopt in het metaal zodat alles weer vast zit En gratis en voor niets !

Eerlijk antwoord

Goed geholpen men denkt mee

• Reden bezoek Onderhoud en/-of APK keuring

Kwaliteit van de werkzaamheden is prima en de klantvriendelijk is staat hoog in het vaandel. Alle lof daarvoor.

Vriendelijk en professioneel

Na fijn geholpen te zijn bij aankoop van mijn auto, is nu ook het eerste onderhoud prima verlopen. Een seintje om een afspraak te maken; gemakkelijk de afspraak online in te plannen en netjes een telefoontje om de kosten te bespreken. Prima ervaring!

Vossendaal 41

4877 AA Etten leur

Over Automobielbedrijf De Rijk B.V.

Automobielbedrijf De Rijk is een universeel autobedrijf. Thuis in alle merken en aangesloten bij Bosch Car Service en BOVAG. Kwaliteit en service, daar staan wij voor!