Inmiddels mijn derde auto aangeschaft in de afgelopen 16 jaar bij Auto Ruiter. Prima service, klant is koning! 2 maanden geleden mijn neus gestoten bij een aangeboden occasion HRV 1.5 cvt elegance helaas auto was net verkocht. Wim van der Meer heeft moeite gedaan om een HRV d.m.v. parallel inport naar Nederland te halen, klasse wat een service. Afgelopen week mijn Jazz hybrid ingeruild en de HRV 1.5 in ontvangst genomen. Ik hoop weer jaren te genieten van deze auto de service en klantvriendelijkheid van personeel van Auto Ruiter.
super vriendelijke mensen goede service.
Vandaag mijn crv opgehaald! Super goede aflevering. Echte vakmensen die liefde hebben voor het autovak,en het ‘product ‘ auto. Hier ben je niet alleen klant , maar het voelt iedere keer als thuiskomen. Altijd meedenken, en oplossings gericht zijn. Kortom een fijne betrouwbare garage, die je iedereen kan aanbevelen! Mannen ga zo door, ik ga genieten van mijn top crv. Thanks voor alles! Groeten, Rob de vries.
Wij hebben deze auto elders gekocht maar wij hadden beloofd dat we hem hier voor service zouden brengen. Dit is een goede beslissing geweest want als je over service praat dan is dat hier de juiste plaats.
Iedereen staat altijd voor je klaar, ook zonder afspraak word je indien mogelijk direct geholpen. Service en persoonlijk contact vindt men hier heel belangrijk. Men denkt met je mee als je op zoek bent naar een andere auto.
Sinds 1982 heb ik diverse Honda\'s bij Auto Ruiter gekocht en ook in onderhoud gehad. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit die zij leveren.
Goed ervaring!
Auto Ruiter heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Goede service en vakkundige medewerkers.
Na heel wat Honda dealers gehad te hebben in 2016 een demo Honda Civic Type R gekocht bij Auto Ruiter. Dus ervaring genoeg met Honda dealers en ik moet zeggen Auto Ruiter is veruit de beste van allemaal. Zeer servicegericht, bekwaam en vriendelijk personeel zowel de verkoop als balie en monteurs. Ga zo door en de volgende Honda hoop ik weer hier aan te schaffen.
GREAT EXPERIENCE! GOOD PEOPLE AND WONDERFUL SERVICES. YOU INDEED EXPERIENCE THE POWER OF DREAMS AT AUTO-RUITER NL
Mijn schoonouders kwamen al graag bij deze garage. Toen we de auto van hen erfden hoorde daar eigenlijk vanzelfsprekend auto Ruiter bij. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan, iedereen die hier werkt heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ook voor onze inmiddels 21 jaar oude Honda kunnen we steeds rekenen op uitstekende service en wordt er constructief met ons meegedacht bij van alles, uiteenlopend van een herinnering aan een onderhoudsbeurt, een lift naar huis, tot het vinden van (alternatieve, betaalbare en creatieve) oplossingen die een oudere auto soms vraagt.
Dit is nu een bedrijf met de klant als koning. Altijd een prima service en erg klantvriendelijk.
Sinds begin januari 2018 ben ik trotse eigenaar van Honda FR-V van 2005. Ook al is deze al 13 jaar, toch gewoon volledige garantie gekregen. Dat zegt wat over het vertrouwen in deze auto van de verkoper. In het begin een paar kleine dingetjes, die netjes snel en vakkundig werden opgelost. En in de afgelopen vakantie probleemloos over de Duitse autobaan naar het Middellandse Zee-gebied gereden. Een fantastische auto :-)
Auto Ruiter de Honda dealer van Haaglanden en directe omgeving staat bekend voor betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en zeer goede service. Net een jaar een nieuwe auto en een kras op de motorkap. De medewerker (directie zelf) heeft de kras op een zeer professionele manier verwijderd. Deze garage kan ik een ieder aanbevelen. Nogmaals bedankt voor de uitstekende SERVICE
Gezonde en evenwichtige bedrijfscultuur op basis van een gemoedelijke en zeer klantvriendelijke houding. Aandacht verdiend het benoemen van eigenschappen, functies en opties van een auto waar de klant interesse in heeft. Zo nodig ten aanzien van die van de in te ruilen auto van de klant.
Prima geholpen. Vakkundige medewerkers
Uitermate plezierig om te komen en geholpen te worden.Kom er ook met mijn andere merk auto. Dik tevreden
Ik kom hier al jaren. Dit is nog een eerlijk bedrijf waar je als klant zeer goed geholpen wordt. En waar ze de tijd nog voor je nemen onder het genot van een kopje koffie.