geweldig
Reeds meer dan 10 jaar klant. Word altijd naar volle tevredenheid geholpen. Zeer deskundig en klantvriendelijk personeel. Perfect!
Al sinds jaar en dag tevreden Auto Ruiter-klant met mijn elders gekochte Legends. Er is altijd tijd voor koffie en een praatje als Honda liefhebbers onderling en ondertussen wordt de auto zeer vakkundig onderhouden of gerepareerd. Tot mijn grote vreugde dit jaar bij Auto Ruiter zelf een Legend kunnen kopen en dat was voor mij een nieuwe en zeer prettige ervaring bij deze dealer. Op alle fronten zeer tevreden over de kennis, vakkundigheid en vriendelijkheid van dit team. Wat mij betreft kunnen we nog járen vooruit. Het is dat ik nooit tienen uitdeel...
Het is een bijzonder prettige garage. Je kan alles vragen. De laatste keer is er een onderdeel in de airco gegaan. Dit onderdeel was niet goedkoop. Ik vroeg ernaar en de monteur liet mij het onderdeel direct zien en wees mij er op hoe het kwam. Garage de Ruiter Toppi.
heel goed
Auto Ruiter is een klantgerichte dealer en een groot voordeel is dat je met je naam wordt aangesproken een teken dat je als persoon gezien wordt. Ook de service is buitengewoon goed en vakbekwaam.
Ik geniet sinds vele jaren genoten van de mij geboden service, deskundigheid en gastvrijheid. Met vriendelijke groet, Leen van der Sloot
vakkundige medewerkers. vriendelijk.
Uitstekende service en klantvriendelijkheid
Op basis van onze Honda onderhoudservaringen voor Auto Ruiter gekozen voor onderhoud Mazda 3. Het zou fijn zijn als bij onderhoud de klantinstellingen van b.v. radio, verlichting enz. niet opnieuw ingesteld hoeven te worden. Na deze kleine beurt bleek ook de dashboard instelling veranderd. Met de auto teruggegaan en alsnog naar wens klant aangepast.
Vriendelijke mensen, vakkundig personeel. Je kunt er altijd terecht.
Goed advies, nette prijs en vakkundig werk.
Zoals altijd: Perfect!!!
vriendelijk en goede service. Volgende keer wel de binnenkant stofzuigen HAHA Mvrge, Jacques
Zeer goede ervaringen!!!! En ben heel tevreden met dit bedrijf!!!!!
Gewoon perfect
Een woord. Super bedrijf. Klant vriendelijk. Aardig personeel