Prettige en betrouwbare garage

Zoals altijd goed geholpen en conform afspraak. Service met een grote S!

Ter zake kundige service. Vriendelijk en klantgericht.

Ik kom al jaren bij Auto Ruiter. Ik heb niets anders dan goede service gehad met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijk en deskundig

Weer een fantastische service

Uit de motor kwam een vreemd bijgeluid. Geen lampjes die gingen branden, maar gerust was ik er niet op. En natuurlijk bij de start van het weekend. Zaterdagochtend vroeg gebeld, kon gelijk langs komen. Bleek het gelukkig een kleinigheid te zijn en even later kon ik weer vrolijk aan het weekend beginnen.

Hoofdprijs

APK kost 'maar' 30 euro, maar voor het bijstellen van een koplamp dmv het schroefje te draaien, komt er 7,50 bij. Dit geldt voor alle handelingen PER KANT (dus in geval van koplampen, 15 euro voor beide). Terwijl dit nog geen minuut werk is per koplamp.. Dit ging ook op voor alle andere kleine handelingen. Totale kosten APK zo'n 100 euro, zonder iets opvallends tijdens de keuring. Verder werd mij verteld dat 'het oliepijl zeer laag stond' en 'dit op advies door de garage zou worden bijgevuld'. Dit niet gedaan omdat ik dit prima zelf kan. Thuis (met een koude motor) het oliepijl gecheckt, stond precies op de helft tussen leeg en vol! Als ik dit niet zelf gecheckt had en 'ja' had gezegd, nog een hoger bedrag kwijt geweest. Van service geen sprake, alleen als het de zakken vult.

Hoge servicegraad

Band gerapareerd in korte tijd.

Zeer Vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Kan niet beter

Af

Wereldzaak

Ik word altijd perfect geholpen bij deze zaak

Goed geholpen

Weer een goed ervaring naar jaren

Prima geregeld

Ik ben goed geinformeerd over de kosten vooraf.

Professionals waar (toch) mee te praten valt

Ik had me eerst goed geïnformeerd over prijsniveau van dit type . De HR-V was best wat goedkoper te vinden in het land. Dan heb ik toch weer eens gekozen voor een merkgarage in de buurt. Reden: prijzen liggen wat hoger dan op de vrije markt maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de benadering / het niet direct resultaatbepaalde meedenken. Een bewijs hiervan: De verleende service is meer dan ok : op dag 2 na de aanschaf, ging de achterklep niet open toen ik mijn "nieuwe" auto liet zien aan een collega. Ik reed langs Ruiter waar ze direct met 3 man een slot ergens uithaalden om het bij mij te fixen. Tekst monteur: "Met zo'n auto mag je natuurlijk nooit ergens voor *** staan" Mee eens! Vriendelijke groet, Hans Kerkhoff

Klantvriendelijk geholpen.

Afspraak maken ging soepel, onderhoud afgerond binnen de afgesproken tijd. Goede ontvangstruimte en aardig personeel.

Geen twijfel mogelijk, dit is de beste garage van de regio.

Prijs- kwaliteitsverhouding is uitmuntend, en gecombineerd met 100% betrouwbaarheid en service is dit ronduit de beste keus voor deze regio.

Ben weer goed geholpen

Ik had een kapotte armleuning. Het klepje van deze armleuning wou niet meer dicht. Deze hebben zij snel en relatief goedkoop voor mij gemaakt. Ben er heel blij mee.

Zeer prettig geholpen!

Goed ontvangen, duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden. Dus goede service!

De service is ver boven verwachting

De service ging boven mijn verwachting uit.

Wij hadden schade en Auto Ruiter heeft direkt contact opgenomen met de verzekering. Binnen een paar weken is tot volle tevredenheid van ons de auto perfekt gemaakt.

Zoals gebruikelijk prima service en lekkere koffie.

Prima!

Zeer klantvriendelijke kwaliteitsgarage

Ik ben al jaren klant en kan niet anders zeggen dan dat ik altijd zonder uitzondering goed ben geholpen door het klantvriendelijk personeel dat zorgt voor een prima onderhoud van mijn auto.

Goed en snel geholpen, prima service

Vriendelijke en bekwame receptie en monteurs

Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig

Nu 2,5 jaar Honda rijder. Ook hier heeft de pech toegeslagen maar ben zeer klangerichten, vakkundig en eerlijk! geholpen.

Zeer attent, eerlijk en goed!

Snelle afspraak, eerlijke service, klaar terwijl ik wacht, kopje koffie erbij, en goede prijs! Zeker aan te raden Timon

Prettig geholpen en een goede service

Ik ben al zeven jaar klant en altijd vriendelijk personeel en goede service

Oosteinde 21

2291AA Wateringen