Wereldzaak

Ik word altijd perfect geholpen bij deze zaak

Goed geholpen

Weer een goed ervaring naar jaren

Prima geregeld

Ik ben goed geinformeerd over de kosten vooraf.

Professionals waar (toch) mee te praten valt

Ik had me eerst goed geïnformeerd over prijsniveau van dit type . De HR-V was best wat goedkoper te vinden in het land. Dan heb ik toch weer eens gekozen voor een merkgarage in de buurt. Reden: prijzen liggen wat hoger dan op de vrije markt maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de benadering / het niet direct resultaatbepaalde meedenken. Een bewijs hiervan: De verleende service is meer dan ok : op dag 2 na de aanschaf, ging de achterklep niet open toen ik mijn "nieuwe" auto liet zien aan een collega. Ik reed langs Ruiter waar ze direct met 3 man een slot ergens uithaalden om het bij mij te fixen. Tekst monteur: "Met zo'n auto mag je natuurlijk nooit ergens voor lul staan" Mee eens! Vriendelijke groet, Hans Kerkhoff

Klantvriendelijk geholpen.

Afspraak maken ging soepel, onderhoud afgerond binnen de afgesproken tijd. Goede ontvangstruimte en aardig personeel.

Geen twijfel mogelijk, dit is de beste garage van de regio.

Prijs- kwaliteitsverhouding is uitmuntend, en gecombineerd met 100% betrouwbaarheid en service is dit ronduit de beste keus voor deze regio.

Ben weer goed geholpen

Ik had een kapotte armleuning. Het klepje van deze armleuning wou niet meer dicht. Deze hebben zij snel en relatief goedkoop voor mij gemaakt. Ben er heel blij mee.

Zeer prettig geholpen!

Goed ontvangen, duidelijke uitleg wat er gedaan moet worden. Dus goede service!

De service is ver boven verwachting

De service ging boven mijn verwachting uit.

Wij hadden schade en Auto Ruiter heeft direkt contact opgenomen met de verzekering. Binnen een paar weken is tot volle tevredenheid van ons de auto perfekt gemaakt.

Zoals gebruikelijk prima service en lekkere koffie.

Prima!

Zeer klantvriendelijke kwaliteitsgarage

Ik ben al jaren klant en kan niet anders zeggen dan dat ik altijd zonder uitzondering goed ben geholpen door het klantvriendelijk personeel dat zorgt voor een prima onderhoud van mijn auto.

Goed en snel geholpen, prima service

Vriendelijke en bekwame receptie en monteurs

Klantvriendelijk, betrouwbaar en vakkundig

Nu 2,5 jaar Honda rijder. Ook hier heeft de pech toegeslagen maar ben zeer klangerichten, vakkundig en eerlijk! geholpen.

Zeer attent, eerlijk en goed!

Snelle afspraak, eerlijke service, klaar terwijl ik wacht, kopje koffie erbij, en goede prijs! Zeker aan te raden Timon

Prettig geholpen en een goede service

Ik ben al zeven jaar klant en altijd vriendelijk personeel en goede service

Smooth and thorough

John is a very nice guy and helped me walk through the condition of my car based on the inspection. Good experience.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekende zorg

Het ging om de vervanging vd passagiers airbag. Ik werd er op gewezen dat deze nog niet vervangen was (heb net deze auto ergens anders gekocht). Prima en snel geholpen.

Een fijn bedrijf waar goed en snel geholpen wordt.

Ik heb mijn Honda Jazz een beurt en Apk laten uitvoeren, werd goed en snel geholpen. Ik kon er op wachten,en kreeg een lekker bakkie koffie. Auto Ruiter, een echte aanrader.

heel correct en goed geholpen

Begonnen te werken aan de auto, de afgesproken tijd. Ik kon er op wachten en na een paar kopjes koffie, was de auto klaar.

prima service

service gerichte garage

Goede service en zeer gast vrij.

Mijn ervaring is goed en ze zijn gast vrij.

Altijd correct vriendelijk en tijdig behandeld en onderhoud prima verzorgd

Ben al vele jaren klant van de Auto Ruiter en nu aan de 5e Honda. Kan alleen maar zeggen dat ik met plezier in deze auto rijd en dat is niet alleen te danken aan Honda maar ook door de prettige en gedegen samenwerking met Auto Ruiter

Oosteinde 21

2291AA Wateringen