Klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel.

Vorige week gaf het display van mijn Honda HRV aan dat mijn bandenspanning niet goed was, het was al tegen sluitingstijd. Ik belde wat te doen, kom maar naar de garage, we lossen het op. Er bleek een schroef in te zitten. Band gerepareerd en gaan, klasse geholpen!

Alle opmerkingen werden goed doorgesproken

Onze auto was toe aan een grondige revisie. Al onze aanwijzingen voor wat betreft "klachten" werden goed doorgesproken met als resultaat een "oude" auto die weer als nieuw rijdt, complimenten hiervoor.

gewoon goed!!!

Eigenlijk niets om aan toe te voegen.

Ouderwets goede service!

Zijn al vele jaren trouwe tevreden klanten, goede service!

Perfecte garage.

Wij wensen de directie en medewerkers van auto Ruiter een fantastisch nieuw jaar toe. Jan van Lopik.

Fijne Auto

Dit is een Bedrijf waar men tegenwoordig zuinig op moet zijn. Klant staat altijd op nummer 1 Ook een bedrijf dat altijd terug belt als er een vraag is( wat in andere bedrijven helaas haast niet meer voorkomt) Deskundig personeel. Ben blij dat met AUTO RUITER . Volgen HONDA importeur een van de Toppers in Nederland.

Helemaal top!!

Vriendelijke, behulpzame en kundige mensen. Klantvriendelijk.

Fantastisch team en zeer goede service!!

Kom er nu enkele jaren met de Jazz, zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van het gehele team!! Ga vooral zo door!

Perfecte service ,

Bracht de auto , kreeg binnen korte tijd de bevindingen en die werden heel snel opgelost. Top !!!!

Al 35 jaar perfecte service

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Afspraken worden goed nagekomen. Heerlijke koffie, Schone omgeving. up to date krant aanwezig. Zelfs bij de aanschaf van een tweede hands auto krijg je bij aflevering nog een bloemetje

altijd naar tevredenheid.

Afspraak wordt nagekomen.

Deskundig, betrouwbaar en zeer service gericht!

Zie mijn ervaringen en oordeel hierboven

Kon niet beter !!!

bandenwissel in een paar momenten. Deskundige antwoorden op kleine probleempjes. Ik rij nu sinds 11 maanden met een Honda en mijn ervaringen qua rijden en qua voorlichting zijn geweldig.

Verlichtingsprobleem

Ik werd staande gehouden door de politie. Het bleek dat één koplamp defect was. Het vervangen van zo'n lamp was vroeger een fluitje van een cent, maar is nu wel erg omslachtig. Omdat ik wel een reserve lamp bij mij had en ook de agent geen hulp kon bieden liet deze mij zonder bekeuring doorrijden. De garage hielp mij zonder afspraak snel en adequaat bij het verwisselen van de lamp.

Goeie service, erg tevreden over mijn aankoop.

weer alles in overleg prima uitgevoerd.

Als ex auto-monteur leiddinggevende bij een groot garage bedrijf in Delft, is het mij steeds weer een genoegen om in overleg en gesprek met het personeel mijn auto een onderhoudsbeurt te laten geven, wat ik wil dat gebeurt, gebeurd ook en andere belangrijke zaken in het onderhoud beslis ik als klant in mee. perfekt.

Zeer klantvriendelijk, snelle service, perfecte monteurs !

Denken goed mee

Ik wilde dat ik overal zo geholpen werd!!! Bravo

Mijn vader is al zolang ik weet bij Auto Ruiter.Nu ga ik hem volgen, Dan moet wel goed zijn. Klantvriendelijk, kennis van zaken, voor alles een vette 10. Houden zo.

perfect

Alle service die ik verwacht van een honda dealer

Correcte benadering en afhandeling

Hetgeen waar ik voor kwam is naar tevredenheid afgehandeld

Prima Service!

Zeer vriendelijk, behulpzaam en adviserend personeel.

Fantastich

Vind het een hele fijne auto

Top de deskundigheid van Auto Ruiter!

Wij hadden een lekke band en hadden toevallig een urgente afspraak. Met het thuiskomertje naar de garage en in 10 minuten! hadden we er een nieuwe band om heen zitten. Echt, waren zo blij!

Ik kom hier al jaren, altijd weer een zeer goede service. Ga zo door.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen