Vriendelijk, professioneel, deskundig, zeer servicegericht, meedenkend en vlot

Bijzonder positief, dat geldt ook voor de minstens dertig jaar dat we al bij deze garage komen!

vriendelijke mensen

Prima geholpen en pro-actieve houding

Naar volle tevredenheid.

Goed geholpen

Uitskende service

Altijd vriendelijke behandeling, uitstekende service als er calamiteiten met de auto zijn. Kortom.. Wij zijn zeer tevreden over Auto Ruiter.

Uitstekende service ! Aanrader

Vriendelijke mensen, top service! Aanrader!

Professioneel en klantvriendelijk

Je wordt als klant vakkundig, professioneel en persoonlijk behandeld/ benaderd en geeft heel veel vertrouwen. Het uitstekende merk Honda wordt bij deze dealer zeer goed uitgedragen!

Goede, vriendelijke en correcte service.

Zoveel de wagen nu nog waard is, krijg ik er zeker niet dezelfde voor terug. Daarom blijf ik er voor betalen. Krijg duidelijke uitleg ten bate van eventuele komende problemen, wat zeker belangrijk is voor de portemonnee. De koffie staat altijd klaar en wordt je vriendelijk aangeboden.

Vriendelijk, behulpzaam en snel!

Uitstekende hulp en zeer vriendelijk en klantgericht.

Afspraak is afspraak en goed geholpen

Begin van het jaar de afspraak weer gemaakt voor de beurt en de APK. Op de dag wat vroeg aanwezig en direct geholpen omdat er nog wat ruimte qua tijd was. Defecte onderdelen worden niet zomaar vervangen en gaan in overleg. Een paar ruitewisser bladen en een paar lampjes waren de aandachts puntjes en de terugroepactie van de airbag. Kortom , zoals altijd weer veilig de weg op en een prima team als Honda Dealer in Wateringen waar je op terug kunt vallen.

Klantvriendelijk bedrijf ben geen nummer.👍

Snel en goed

Snel en goed

Super service auto weer piekfijn in orde

Echt een aanrader alles super geregeld. Top service

Klantgerichte benadering

Het personeel van Auto ruiter is prettig in de omgang, denken mee en zijn klantgericht. Telefonisch zijn ze altijd bereikbaar en bellen tijdig terug als er bijzonderheden zijn. Ik kan erop vertrouwen dat ze me goed informeren en maken geen beloftes die ze niet kunnen waarmaken. Beste Honda dealer die ik in de loop van de jaren heb meegemaakt.

Schade aan spatbord snel en vakkundig hersteld door vriendelijke monteurs

Prettig kontakten met personeel en snelle levering plus montage van nieuwe onderdelen. Prima werk!

Netjes geholpen

Zo kennen we auto Ruiter!

Top team goede service

Word altijd naar behoren geholpen!

Mijn ervaring met een Honda in verjaring {02-11-2002} is ongelooflijk !!!

Ik heb een Honda Civic en deze auto vind ik uitzonderlijk. Deze auto heeft in al die jaren, mij nog nooit laten staan. Als ik e.t. nog een nieuwe zou kopen, dan is het alleen HONDA. Sinds juli 1984 rijd ik Honda Civic. Dat zegt voldoende!!!!

Goede en snelle service

Goede en snelle service bij problemen oplossen van auto

Top geadviseert

De aanschaf van onze Honda Jazz, was voor ons een eerste Honda na Mini, Ford, Peugeot, Renault, Volvo, Nissan een zevende merk. Weer een CVT net als de Volvo, de Honda techniek met alle nieuwe ontwikkelingen in navigatie, CVT, en steeds meer hulpjes bij het rijden. Toch weer een totaal nieuwe ervaring na 11 jaar Nissan. Een mooie fijne goed bestuurbare Hond Jazz.

Goede auto

tevreden en al vele jaren

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen tijdens een onderhoudsbeurt.

Zeer goede service en advies. Klantvriendelijke en deskundige garage.

Wij kwamen jaren geleden, toevallig, bij Auto Ruiter terecht op zoek naar een Honda. De ontvangst was direct zeer professioneel met een, naar de wens van de klant, luisterend oor en een, ons op het lijf geschreven, advies. Daardoor willen WIJ nergens anders meer heen. Petje af!!

Goeie service, goeie kwaliteit en daar kan je altijd op rekenen.

De auto is zoals altijd weer zeer goed verzorgd. Verder altijd duidelijkheid over wat er aan de hand is of wat er nodig is. Wel een beetje lang wachten, maar dan heb je ook wat.

Heel goed

Ik werd goed geholpen en het probleem werd zo op gelost en geen problemen meer

Oosteinde 21

2291AA Wateringen