Een onderhoudsbeurt zonder klachten

de kleine onderhoudsbeurt aan mijn Honda civic en de gelijktijdig uitgevoerde apk-keuring verliepen vlot en leverde geen onverwachte opmerkingen op. De kosten beven beperkt tot de gebruikelijke bekende tarieven. Na één uur kon ik mijn weg weer vervolgen.

Betrouwbaar en servicegericht!

Honda Ruiter is voor mij altijd een betrouwbare partner gebleken en zeer servicegericht.

Prima, vriendelijk en behulpzaam en kennis van zaken.

Gelukkig heb ik nog geen grote reparaties gehad met mijn Honda, ik ben erg blij met deze auto.

Altijd goed

All was great

Perfect,geweldig

Moet het toch vertellen dit is een bedrijf die dit echt verdiend een 10. Zeer correct te woord gestaan, door de Hr.W van der Meer. Afspraak is afspraak geweldig kom je niet veel tegen . Zijn er pers. die denken wij zoeken een Honda dealer ga naar de Ruiter in Wateringen. Ga zo door en nogmaals bedankt voor de mooie Honda jazz. Gerard & Corrie

Goede service, betrouwbaar bedrijf

Heel blij en tevreden met mijn nieuwe auto!

alles prima geregeld

Voor de eerste keer een nieuwe Jazz gekocht bij Auto-Ruiter en alles is piekfijn geregeld door dhr Berry de Jong. Een bedrijf waar volgens mij klant nog koning is!!

Hulpvaardig en vakbekwaam!

Goede informatieverstrekking en kwaliteit geleverde dienstverlening.

Bij auto ruiter merk je gewoon dat ze geven om auto's, en dat geldt ook voor klanttevredenheid.

Top service gehad!

Topservice gehad! Komen hun afspraken goed na!

Top service!!

Zeer goede dienstverlening en snel geholpen!

perfect.

beste auto bedrijf de ruiter. het was weer fijn om van jullie te horen en een goede afspraak te maken. de koffie was goed en de uitleg van de monteurs. wat er gebeurd was aan de auto. de uitleg was goed en je kon alles even vragen hoe en wat. bedankt klasse hiervoor.

Uitstekende service

Staan bij problemen meteen voor je klaar. Denken mee, zijn vriendelijk en niet duur. Kortom, een aanrader.

Altijd Klantvriendelijk

hulpzaamheid, klantvriendelijk,service

Zoals van ouds, Top Snel en deskundig.

Ik ben al jaren een tevreden client van AutoRuiter.

Een afspraak is snel gemaakt en de reparatie is prima gedaan.

Prima werk

Prettig contact. Klant wordt bij reparaties en onderhoud ook alternatieven aangeboden.

Gewoonweg erg goed

Makkelijk om een afsp[raak te maken passend in mijn agenda. Prettige ontvangst, goede voorlichting, heldere rekening en toelichting. Kortom, was en ben zeer tevreden. Jammer dat er geen voor mij aansprekende full electric auto in het programma van Honda zit.

Prima service aan een prima automerk!

Ik ben een blije Hondarijder en voor specialistisch onderhoud ga ik naar mijn Hondadealer Autoruiter. Dubbel tevreden.

altijd keurig!

Alles volgens afspraak, meegedacht qua kosten en keurig stofgezogen!

Vakbekwaam en klantvriendelijk

Prettig contact en veel kennis en kunde aanwezig. Ben zeer tevreden, absoluut een aanrader voor aankoop en/of onderhoud.

Fantastisch

Prima geholpen, waren het zeer snel eens over de prijs en er was een leuke sfeer! Heb geen klachten.

Zeer fijn geholpen en geadviseerd door dhr. de Jong

1 woord. TOP

Zoals altijd, dik tevreden.

Zoals altijd dik tevreden!

Oosteinde 21

2291AA Wateringen