geen problemen met de auto, dat is altijd goed

door altijd beurten te laten uitvoeren zoals wordt geadviseerd door Honda blijft de auto in conditie mede door de deskundigheid van het personeel van Auto Ruiter

perfect geholpen

perfecte dienstverlening

Service zoals het hoort.

Een Honda is natuurlijk een van de beste automerken die weinig onderhoud nodig heeft. Elk jaar komt mijn auto langs voor APK en een kleine of grote beurt. Hierbij worden door Honda Ruiter gewoon die dingen gedaan die nodig zijn, niet meer en niet minder. Zo hoort het!

correct en goed

ze begonnen op tijd voor de kleine beurt en de apk. Ik kon er op wachten en ze waren op tijd klaar.

zeer goed geholpen

Mijn ervaring is top klasse .

Een autobedrijf met vakbekwaam personeel en vriendelijk, behulpzaam wij komen daar al 40 jaar in een woord klasse, ga zo door. Henk.

Fijne comfortabele auto

Auto ligt stabiel op de weg. Weinig zijwindgevoelig.

Een dealer zoals een dealer behoort te zijn.

Top service! Probleem oplossend, no nonsens en zeer fijn personeel.

Klantgericht, beleefd, luisterend, transparant.

Fijne afstemming qua afspraak, vriendelijk ontvangst. Heldere uitleg en transparant m.b.t. uitvoering.

Fantastische service.

Ik rijd sinds kort Honda en heb mij voor onderhoud bij Auto Ruiter ingeschreven. Voor de zekerheid heb ik een aankoopkeuring laten doen. Dat ging vlot er er was een uitgebreide toelichting. Ik verwacht een prettige verstandhouding met dit bedrijf aan te gaan.

100% tevreden.

A la minute vakkundig geholpen met instructie hoe te handelen als abusievelijk foutmelding weer optreedt.

Klantvriendelijkheid en goede service

Klantvriendelijkheid en goede service

gewoon goed

vriendelijk vakkundig vlot

Door goed mee te denken is de reparatie een stuk goedkoper uitgevallen dan gepland.

Top, onder genot van een bakkie koffie gewacht tot de auto klaar was.

Prima. Medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Fijne garage om te komen. Hier ook nooit het gevoel dat ik wordt opgelicht. Dat is wel eens anders geweest bij andere garages.

Klantveiligheid staat voorop

Bij onze Honda CRV was rechtsachter een minuscuul klein geluid te horen. Vermoedelijk bij de remmen. Direct diezelfde dag werd alles nagekeken en werd de oorzaak g evonden en konden we weer veilig de weg op!

Top bedrijf !

Behulpzaam, vriendelijk en deskundig

Zoals altijd weer goed geholpen.

Helemaal geen klachten. Goede service en deskundige medewerkers.

Uitstekende service, snel geholpen, klaar terwijl u wacht.

Ik werd telefonisch herinnerd aan de afspraak die ruim een maand eerder was gepland. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd. Tijdens het wachten was er gratis WiFi, lekkere koffie, een comfortabele zithoek en een nieuwe krant.

Duidelijkheid en correct in afspraken, uitgevoerde werkzaamheden en advies

Al tientallen jaren klant . Altijd prettig geholpen. Nooit onenigheid over uitgevoerde werkzaamheden. Honda auto en personeel laat je nooit in de steek. Wel een wat duurdere auto prijs maar dan heb je ook wat.

prima service

Had nieuwe accu nodig, was in no time geregeld.

Prima, snelle en professionele service voor redlijke kosten

Prima, snelle en professionele service voor redlijke kosten

Ondanks corona zijn we snel en correct geholpen.

Fijne service

Hoewel het in deze tijden soms wat afstandelijker moet, heb ik dit gevoel geen moment gehad bij mijn service. Vriendelijk geholpen, service top, duidelijkheid, en goede afspraken maken dat je hier altijd welkom voelt en dat ikzelf ook zeker terug kom voor hun service

Top, altijd goed

Prima ervaring.