Zoals verwacht

Men doet wat men moet doen daarom is het betaalbaar

Altijd word je netjes geholpen valt niks op aan te merken

prima service

goed geholpen.

Uitstekende service en lekkere koffie!

Zeer prettig personeel.

Vertrouwd en plezierig!

Wij hebben een grote waardering voor de persoonlijke benadering van het personeel zij geven ons altijd het gevoel dat je welkom bent bij deze prima dealer van het merk Honda. Wij mochten bij ons laatste bezoek een proefrit maken met de nieuwe Honda-E wat onze verwachtingen overtrof en als zeer plezierig werd ervaren. Een minpunt is de actieradius van deze Honda en het schermpje voor achteruitkijkspiegel. Een pluspunt vonden wij beiden dat de besturing en de zit achter het stuur heel goed zijn! De inrichting roept enige nostalgie op met de oude Honda Civic waarvan wij er een aantal in bezit hebben gehad.

Prima service met een glimlach!

Altijd correct en alle werkzaamheden worden goed toegelicht. Ik voel me veilig in de auto vanwege het goede onderhoud

oke geholpen volgens afspraak

Uitstekende dealer

Wij worden altijd prima geholpen. Iedereen staat voor je klaar wanneer je ook maar binnen komt vallen met welk probleem dan ook.

Geweldige service

Klant vriendelijk en correcte afhandeling.

prima en snelgeholpen

correct

Excellent Service. Great Dealer.

Auto Ruiter is always there to help. Easy and quick reply to my request for appointments to maintain my car. What is to be done is announced in advance and there are never bad surprises. When something extra needs to be done, the workshop calls and gives advise and we agree on what and when to do it. Auto Ruiter has been so far (+5 years) honest and efficient in all maintenances performed on my car. I'm even considering staying with Honda when changing my car because of the good service I get in the maintenance.

Heel goed

Word altijd heel vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen

Prima service!

Vriendelijke persoonlijke behandeling.

Ook bij kleine onderhoudsbeurt en keuring.

Slechts 1 min. De schoonmaak van binnen (speciaal gevraagd) was slordig gedaan.

Uitstekende service en fijn personeel.

Mijn auto voor een jaarlijkse controlebeurt gebracht en ik kon er op wachten. Eigenaren en personeel zijn altijd attent en vriendelijk.

Zó fijn geholpen en voorgelicht over onze nieuwe auto!

Geholpen door mensen met 100% verstand van zaken! Bovendien zéér klantvriendelijk!

Behulpzaam en vriendelijk

Zowel voorafgaand aan de onderhoudsbeurt als op de dag zelf wordt er alles aan gedaan om eea goed te laten verlopen.

Prima service, persoonlijke aandacht

Dit is een garage waar men de klant nog bij naam kent, dat heb ik in het verleden bij een zeer grote dealer wel anders meegemaakt. Gemakkelijke afspraak via mail- contact, op de afgesproken tijd de auto gebracht en weer opgehaald , geen onaangename verassingen op de gedetailleerde rekening en een paar prima tips voor de winter. Kortom een zeer tevreden klant die zeker terug komt.

Super tevreden

Snel en professionele hulp. Ben super blij van. Aardige sfeer in zaak en ardag en hulpzaam personeel.

Altijd goede service

geen toelichting nodig

Staan altijd voor je klaar

Heel erg vertrouwd. Wij zijn verhuisd, maar blijven bij Auto Ruiter

super service, niet alleen de werkzaamheden maar ook het ontozrgen eromheen

band lek, en opgelost met “aan huis superservice”

Klantvriendelijk en goede service.

Klantvriendelijk en goede service.

Gewoon goed geholpen

Vriendelijke benadering en altijd een lekker kopje koffie

Oosteinde 21

2291AA Wateringen