Goede service. Vakkundig personeel

Super. Alweer!

Kleine beurt en APK. Zoals altijd weer vriendelijk ontvangen. Snel, correct en voor een nette prijs uitgevoerd. Al jaren de beste Honda dealer die je kan wensen.

Service zoals het moet

Super garage, klantvriendelijk personeel. Ze staan altijd voor je klaar of het nou om reparatie, APK of advies gaat

Goed. Schoon. Vriendelijk!

Vlot, vriendelijk,

Super, vriendelijke en eerlijke bedrijf.

Heb een oude auto (2006) en word goed onderhouden. Zijn eerlijk met hun prijzen en adviezen. Ook bij onderhoud belt de dealer je op als monteur iets moet vervangen die niet was afgesproken. Ze denken met je mee, top bedrijf.

goede uitleg en begeleiding bij de aankoop

Na 38 jaar nog steeds dik tevreden over het merk en de service.

Vriendelijk, Betrouwbaar, Behulpzaam.

Als het kan direct behulpzaam, fijne auto gekocht, ze blijven zoeken al is het maar een klein probleempje.

Altijd een goede service en vriendelijke mensen

Zoals ik al vertelde. Goede service, er wordt altijd gelijk gekeken naar evt problemen en die worden ter plekke opgelost.

Zeer klantvriendelijk en super in de service.

Het is mij een paar maal voorgekomen dat ik een klein mankement had, zoals defect licht of een klein motorisch ongemak aan de auto. Zelfs op een zaterdag werd ik super geholpen en het mankement werd verkopen waar ik bij stond. Echt Super. Waar een klein bedrijf groot in kan zijn.

Snel geholpen

Kapotte accu snel vervangen tegen een nette prijs. Goede uitleg en tips meegegeven.

Goede service, zoals altijd

zoals altijd heel goed

Jl. 7 December kleine beurt op tijd en vlot uitgevoerd 100% tevreden

geweldige service, goede garage, voor zover ik het kan beoordelen, reeds 23 jaar vaste klant

Klantvriendelijk en deskundige service

Afspraken worden nagekomen. Extra service bijvoorbeeld bij up-date navigatie. Nog nooit klachten gehad na servicebeurt........en de koffie staat klaar!

Alles weer keurig in orde

Op advies van Auto Ruiter was deze keer een kleine beurt voor de auto nodig. De auto is nagekeken en ik hoorde toen dat je hier ook je winterbanden kunt opslaan en de bandenwissel kunt doen. Dat wist ik niet. Die mogelijkheid ga ik even goed uitzoeken qua kosten. De auto is weer helemaal keurig in orde vóór de winter. Dankjewel Auto Ruiter en alvast fijne feestdagen.

Wij hadden het niet beter kunnen treffen

Wij zijn erg tevreden over Auto Ruiter komen er al vele jaren. Voor zowel een nieuwe auto, als een reparatie of servicebeurt je wordt altijd vriendelijk ontvangen, krijgt een kopje koffie en er wordt geduldig naar je geluisterd als je ergens mee zit. Kortom de service is altijd uitstekend.

Werkt volgens afspraak

De service verlening is prima, ook de persoonlijke benadering wordt zeer op prijsgesteld.

Zoals vanouds gewoon goed

Na piepend slepend geluid gehoord te hebben langs de garage. Na een korte rit had Wim een vermoeden. Auto de brug op en inderdaad, probleem met rem rechtsachter. Onderdelen besteld en dezelfde dag gerepareerd. TOP! Voor mij vielen puzzelstukjes wel op z'n plek. Ik merkte dat auto hele lichte afwijking naar rechts ging vertonen. Dat euvel is nu ook gelijk opgelost met deze reparatie. Auto rijdt nu weer perfect rechtuit, zoals het hoort.

Vriendelijke persoonlijke vakkundige mensen

Keurig bedrijf waar je nog echt klant bent. Top!

Er wordt goed meegedacht met de klant

Prettige benadering van de klant en een snelle afhandeling van het probleem.

super goed geholpen

Top!!

De service is gewoon hartstikke goed bij Auto Ruiter

In 1 woord : top!

Ik ben zeer tevreden met de service en klantvriendelijkheid, alles goed geregeld.

Zeer kundig en klantgericht

Zeer goed geholpen