vakkundig en gastvrij

ik kom er 1x per jaar voor mijn onderhoudbeurten en voor de rest is de HRV nog zo goed dat je er niet voor reparatie komt. uitstekende kwaliteit van Honda. ondanks je er 1x per jaar komt wordt je zeer gastvrij ontvangen en er is goed gezegd wat er met je auto gaat gebeuren en wat voor onderhoud noodzakelijk is . geen verrassingen dus ook niet op de rekening.

Correct, snel en klantgericht

Prima bedrijf

Ik ervaar iedere keer dat ik welkom ben zowel door de mensen van de werkplaats als van het kantoor. Goede service en advies. Een kopje koffie en een social talk maken het wachten aangenaam. Ik ben niet voor niets ruim 40 jaar klant!

Wordt er al jaren met tevredenheid geholpen

Altijd goede service, vakmanschap en persoonlijke benadering

In verband met naderend winterweer moest ik op korte termijn winterbanden wisselen. Dat is zonder problemen gelukt. Hartelijke dank voor de goede service!

servicegericht

af en toe piepend geluid dus afspraak gemaakt en het werd meteen verholpen

Altijd service gericht met 100% gastvrijheid.

Betrouwbare, vakkundige en klantvriendelijke Garage/Medewerkers/eigenaar.

Ben al heel lang bij deze garage en nog steeds content met de jaarlijkse en tussentijdse reparaties en updates. Medewerkers zijn altijd duidelijk over de mankementen en kosten. Ook bij het aanschaffen van een "nieuwe" 2e Hands auto is er altijd vakkundig advies en meedenken welke auto het meest geschikt is. Kortom De Beste Garage in de Regio!!

Vakkundig deskundig

Men weet waar men over spreekt met name in advisering

Goed geregeld snel en op afgesproken tijd

Prima service, de tijd genomen om een kleine uitleg te geven en het met het idee dat je er toe doet. Op de afgesproken tijd snel duidelijk en goed geregeld.

Klantvriendelijkheid ten top

Het prettigste is dat alles volgens de gemaakte afspraken loopt. Eventuele extra reparaties worden eerst gecommuniceerd en na akkoord pas uitgevoerd.

Een 10 waard!

- Inbouw achteruitrijcamera - Goede service en afspraak is afspraak. Ik ben ZEER tevreden met Auto Ruiter!!!

Komen afspraken na, deskundig en zijn zeer vriendelijk

Deze dealer komt zijn afspraken goed na en zijn echt bewust bezig om je eerlijk en deskundig te helpen. Een leuk team met mensen die hun vak echt verstaan.

Zeer goed vlgs principe klant is koning

Zoals altijd prima ontvangst en daarna weer tevreden op weg

geweldig

Zoals altijd hoef je maar te bellen naar de zaak, en zij hebben een oplossing. Service is prima.

Positief. No nonsense.

Ondanks coronaregels goede behandeling. Was een vertrouwd adres. Is een vertrouwd adres.

Dit bedrijf, met deze mensen, staan altijd voor je klaar.

Zonder enige twijfel een garage met personeel die altijd voor je klaar staan. Daar waar mogelijk word je altijd zo snel mogelijk geholpen.

Zeer betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf.

Reparatie aan aandrijfas oud type HR-V op snelle, correcte en betaalbare wijze uitgevoerd.

Naar volle tevredenheid

Vriendelijk

Altijd klantvriendelijk

Klantvriendelijk en meedenkend

een normale degelijke autozaak

Auto Ruiter is een normale degelijke autozaak

Betrouwbare, deskundige autodealer die zijn klanten kent.

Bij Auto Ruiter heb ik altijd het gevoel welkom te zijn. Ze zijn altijd bereid met je mee te denken. Ze komen na wat ze beloven en ze weten waar ze over praten. Je staat zelden voor verrassingen.

Goed werk

Prettige ontvangst met een lekker kop koffie. Werk goed uitgevoerd.

Prettige onderhandeling met een man die ik vertrouw

Mijn vrouw begon onze huidige Honda Jazz onveilig te vinden. Ik vond het wel meevallen, maar een nieuwe auto is ook wel mooi. Toen heb ik dhr Van der Meer gevraagd of hij Jazz Hybrid Executive had staan. Dat had hij. We hebben kort onderhandeld over de prijs, en daar werden we het snel over eens. Ik heb de auto niet gezien voor ik hem kocht. We hadden immers al enkele maanden eerder een proefrit gemaakt in een soortgelijk model.

Een hele goeie garage gewoon eerlijk vakmanschap vriendelijk

Oosteinde 21

2291AA Wateringen