Vriendelijk en heel goed geholpen tijdens de APK keuring. Ik werd goed betrokken bij wat er moest gebeuren aan de auto. Medewerker kwam stukken laten zien van de auto onderdeel die beschadigd was, zodat ik er een beeld bij kon krijgen.

Perfecte Service Goede Ervaringen Vriendelijk Personeel.

Niets meer van het putje te zien!!!

Helaas weer van "een onbekende" een beschadiging aan onze mooie Honda Dit keer een "putje/ deukje"... wanneer houdt het eens op? Na de deskundigheid van de medewerkers van Auto Hond Ruiter.....!!! Na herstel is er niets meer van te zien.. Ook hoefden we niet erg lang te wachten om de afspraak te maken, en de auto weer te kunnen ophalen...er werd me zelfs aangeboden vanwege t slechte weer, dat de auto bij mij gebracht zou kunnen worden, en ik dan even de medewerker terug zou rijden, waar vindt je dát nou nog? Bij auto Ruiter .....! Wat wordt het mooi hè op de weg met ál die Honda's.... Dank aan Berry en team!

Ik bel ,de Ruiter snelt.Werd de zelfde dag nog geholpen.

Hier wordt je nog gewoon super goed behandeld als klant

Goed bedrijf wat met je meedenkt en waar je perfect behandeld wordt.

Persoonlijke Bediening

Bij binnenkomst wordt je altijd aangesproken met je naam, dat is nog eens een persoonlijk welkom. Weten wie je klanten zijn. geweldig

zondermeer goed!

idem

Zeer klantgericht en vertrouwd

Het voelt als een warm nest. Je wordt fijn ontvangen. Er wordt naar je geluisterd en doen niet aan ongevraagd advies. Voors en tegens worden doorgenomen op verzoek en de keus is aan de klant. Zij bewegen mee met de klant dat voelt zeker als serieus genomen worden. Na de aankoop ben je altijd welkom voor een koffie, een praatje of een vraag. Ik vind het team warm en attent. Kom langs en proef de sfeer!

Geweldige service

Wij zijn al jaren tevreden klanten. Reparaties en onderhoud worden keurig gedaan, ze denken mee en iets is teveel. Zijn zeer flexibel en we zijn super blij met Auto Ruiter!

zeer klantvriendelijk en vakkundig

Auto is in goede handen en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Nemen de tijd voor je en zijn zeer servicegericht, aanrader dus.

Zeer vriendelijk en prima service.

Afspraak kan altijd op korte termijn.

goede service, klaar terwijl je wacht met een kopje koffie.

Mijn ervaring is al jaren zeer goed.

Van afspraak maken tot en met afhalen van de auto prima service . Duidelijke uitleg wat gedaan is en waarom

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Binnen een uur stond de monteur voor de deur, nadat ik in paniek had gebeld "alle lichten staan op rood"! Al in de middag kon ik de auto weer opkomen halen, nadat de oorzaak gevonden en verholpen was. Zo een garage wens ik iedereen!

Echt een professionele Honda Dealer.

Vanwege het feit dat mijn vorige dealer, waar ik vele jaren klant ben geweest, er abrupt mee is gestopt en ik al een tijdje op zoek was naar een nieuwere Honda, kwam ik bij Auto Ruiter terecht. Daar stond precies de auto die ik zocht. Mijn eerste indruk bij mijn nieuwe dealer waren uitstekend. De auto voldoet uitstekend aan mijn verwachtingen en straks als het weer voorjaar wordt moet onze auto de caravan gaan trekken. Met het vermogen van deze CRV zit dat wel goed lijkt mij.

Service met een lach

Verder geen commentaar nodig

Als altijd uitstekend

Vriendelijk, professioneel, meedenkend, goede service

Heldere communicatie

Communicatie verloopt prettig en helder. Bij onverwachte kosten, wordt contact met je opgenomen en uitgelegd waarom een bepaalde reparatie gedaan moet worden. Bijvoorbeeld omdat de APK dat vereist, omdat een onderdeel onveilig is. Je komt zo nooit voor een onaangename verrassing te staan qua kosten.

Langs geweest voor een wissel van de zomer naar winterbanden. Zoals altijd uitstekende service! Fijn ook dat de motorolie weer werd bijgevuld.

Overweldigend goed

Door verdrietige familieomstandigheden moest ik twee 2 occasions inruilen voor een andere occasion. De hulp en empathie die ik hierbij heb gekregen van de mensen van Auto Ruiter was onverwacht en overweldigend goed. Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor wat de mensen van Auto Ruiter voor mij hebben gedaan. Ik had al eerder prima ervaringen met ze, maar deze keer zijn ze fantastisch voor me door de bocht gekomen. En de auto waarin ik nu rij rijdt heerlijk.

Erg tevreden met de Service.

Zie bovenstaande.

weer prima geholpen

altijd goed

Snel en prettig geholpen

Had een lekke band en bij aankomst in de garage werd ik snel geholpen.

Betrouwbaar en degelijk!

Altijd wordt een bezoek een feestje van herkenning, vaak met andere honda-liefhebbers.

Great service, good communication.

Very professional.

Oosteinde 21