Al jaren een topdealer !!!!!

Auto Ruiter staat voor verkoop van veilige auto's! Onze ervaring is dat er veel uitleg over veiligheid gegeven wordt, waar de Honda voor staat; denkend aan de vele airbags, de "kooi" onder de opbouw van de auto, de zogeheten kreukelzone enz. Na een ongeluk moest ik weer leren vertrouwen hebben in een VEILIGE en ook wel mooie auto ...daarin zijn we ruim geslaagd bij jullie...de leenauto voor een paar dagen als service; het snelle vervangen van bv de accu., de servicekaart voor hulp onderweg voor n heel jaar, wat steeds , na een beurt/ APK verlengd wordt...!!..nooit meer een andere dealer , een goed, ervaren team is werkzaam bij Honda Ruiter; een veilig gevoel voor onderweg!!!!

Erg tevreden

Ik ben, zoals altijd, erg blij met de service van het personeel van Auto Ruiter

Kan alleen niet terug vinden in de documenten of de olie van de automaat en de kleppen die of daadwerkelijk gebeurd is. Verder rijdt hij echt heel fijn. Miscchien maak ik me druk om niets... Ik ben erg gewoon zuinig op(-;

Betrouwbare bedrijf met vriendelijke en kundige mensen!

mijn nieuwe email is: [email protected] Gelieve deze te gebruiken.

had beter gekund

Zomaar, zonder dat ik in kennis ben gesteld, ben ik bij uw bedrijf uitgekomen. Wil ik dat wel, want ik ken uw bedrijf niet. Auto netjes gehaald en gebracht. Gevraagd om de binnenkant schoon te maken, kostte 27 euro!, maar dat was niet helemaal in orde, heb ik gemeld, nooit een reactie terug ontvangen. Tevens gevraagd wat een nieuwe antenne kostte, ga ik navragen, kom ik er op zetten, nooit meer iets van gehoord (John). Zo haal je geen klanten binnen. Wat je beloofd, moet je doen.

Goede ervaringen. Klant vriendelijk. Goede ontvangst Ervaringen genoeg

Altijd professioneel en vriendelijk

Handige wachtruimte terwijl je auto wordt gecontroleerd. Een lekker kopje koffie en af en toe een bosje bloemen even cadeau...

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Geweldige service en vriendelijk personeel.

Ontzettend klantgericht, meedenkend en service gericht. Wij zijn echt heel erg tevreden en rijden altijd met een goed gevoel de garage uit. Kan iedereen aanraden om klant te worden bij Auto Ruiter :-)

zeer deskundig en klantgericht

verplaatsen zich in de positie van de klant en komen met uitstekende adviezen en oplossingen van problemen.

fijne service en prettig bediend

zie bovenstaande zin, niets aan toe te voegen

zeer klantvriendelijk

Altijd een eerlijk advies, en nooit proberen om je auto om te ruilen, of een andere te kopen.

Super geholpen

Nemen de tijd voor je leggen alles super uit bellen je een paar weken later nog een keer op als alles nog steeds in orde is

Ze doen wat nodig is met duidelijke uitleg.

Als of ik bij familie kom

John denkt met je mee en je kunt de hele team vertrouwen.

Ben weer na jaren terug bij Auto Ruiter! en dat is niet voor niets!

Mijn top auto is Honda, maar omdat Ruiter 10 jaar terug niet het type auto kon leveren wat voor mij aan de orde was (caravan) ben ik naar een ander merk gaan kijken. Voor garantie etc. moest ik naar een merkdealer. Nu blijkt het niet meer uit te maken naar welke garage je je auto brengt. Daarom graag terug naar Honda Ruiter. Vriendelijkheid en aandacht voor de klant speelt hierbij een belangrijke rol!

ik heb deze auto nu een jaar ,dus ik vroeg of de airco bij gevuld moest worden maar na het nakijken was dat nog niet nodig ,er werd gezegd dan gaat er misschien wat in en dat moet je weer betalen ,toch bedankt.

Eerste keer dat ik bij deze garage was, ben zeer tevreden omdat ik netjes werd opgebeld wat er aan de auto mankeerde.

Transparant, eerlijk en betrouwbare service

Al vorig jaar werd aangegeven waar we dit jaar rekening mee konden houden. En zo verliep het ook precies. Geen verrassingen, niet allemaal kleine dingetjes die bij elkaar een hoop geld kosten en waarvan je je afvraagt of het wel echt nodig was. Wij brengen onze Honda nu een aantal jaar hier voor onderhoud. Inmiddels overtuigd van het feit dat ogenschijnlijk goedkope garages uiteindelijk duurder zijn en minder kwaliteit leveren.

Prima service en correcte behandeling

Goede ontvangst, koffie en Wifi. Reparatievoorstel APK helder laten zien en dezelfde dag nog uitgevoerd. Vervangend vervoer geregeld.

Vriendelijk en bekwaam

Zeer betrouwbaar en vakkundig personeel.

Zeer betrouwbaar en vakkundig personeel. De presentatie van de nieuwe Honda HRV, was overweldigend, mijn complimenten!!

Goed service

De medewerker is klantvriendelijk en de reparatie is snel geregeld.

Fijn bedrijf om een auto aan te schaffen.

Fijne ontspannen sfeer! Veel verschillende modellen beschikbaar om proefrit te maken. Keuze snel gemaakt zonder gevoel gepusht te worden. Auto stond op afgesproken dag en tijd klaar. Prima geregeld!

Top service

Airbag terugroepactie. Perfect geholpen. Vriendelijk personeel en snel geholpen.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen